En morgenrutine med vejrtrækning, meditation og æteriske olier

Mit navn er Christine, og jeg er holistisk yoga- og meditationsinstruktør. Jeg har en passion for et naturligt liv og velvære.
En morgenrutine med vejrtrækning, meditation og æteriske olier

Jeg ved, at livet kan være stressende og tære på din energi. Jeg har set de negative virkninger, som stress kan have på kroppen. Heldigvis er der enkle værktøjer, der kan hjælpe dig med at genvinde balancen og reducere din hvilepuls.

Det er de enkle rutiner i din hverdag, der gør forskellen mellem et stresset sind og et roligt sind. Derfor har jeg uddannet mig i holistisk yogaterapi, yin yoga, restorative yoga, meditation og åndedrætsarbejde. Min søgen efter viden har bragt mig til Bali, Sri Lanka og Indien, hvor jeg har mødt dygtige lærere og udøvere. Jeg håber, at min viden og erfaring kan hjælpe dig med at få mere ro og velvære i dit liv.

 

Min morgenrutine 

For mig er morgenrutinen nøglen til en god og rolig start på dagen. Om morgenen kan du tage dig mere tid til en rutine, da det er lettere at afsætte tid, der er fri for distraktioner, før de travle daglige aktiviteter begynder. Morgenen sætter også tonen for resten af dagen, så gør noget ud af den!

Det første, jeg gør, når jeg vågner, er at tænde for min smukke volantdiffusor. Jeg plejer at diffundere økologisk, ren æterisk olie af bergamot eller eukalyptus fra volant. Bergamotte har en frisk citrusduft, der får mig til at tænke på sommer og sol, mens eukalyptus minder mig om spa og wellness. Jeg finder min uldne yogamåtte frem og stiller min diffuser i nærheden af den.

 

Volant Diffuser
Sale price99 €

7 colors available

Økologisk Lemon Æterisk Olie
Sale price9 € | 10 ml

Økologisk Lemongrass Æterisk Olie
Sale price10 € | 10 ml

Økologisk Peppermint Æterisk Olie
Sale price11 € | 10 ml

Økologisk Roman Chamomile Æterisk Olie
Sale price29 € | 10 ml

 

Sund juice-opskrift: Grøn velvære

1 stilk bladselleri
1 citron
1 håndfuld spinat
1 håndfuld grønkål
5 cm ingefær

Kør ingredienserne gennem en slowjuicer. Hvis du ikke har en slowjuicer, kan du bruge en almindelig blender med 100 ml vand, og si vandet fra efter blendningen. Derefter bringer jeg juicen over på min yogamåtte.

#Trustpilot nr. 1 wellness-brand