Volants mest indflydelsesrige personer inden for aromaterapi 2022

Volants mest indflydelsesrige personer inden for aromaterapi 2022

Ønsker du at lære mere om æteriske olier og aromaterapi? At følge de rigtige eksperter er en god måde at starte på. I et felt med mange forskellige stemmer og meninger, nogle mindre troværdige end andre, kan det være en udfordring.


For at hjælpe dig har vi undersøgt og listet de 50 bedste aromaterapi-eksperter, som du bør følge i 2022. De er rangeret ud fra deres dybdegående ekspertise og indflydelse på området.

1. Robert Tisserand 🇬🇧

Robert Tisserand er en international foredragsholder, underviser og konsulent om videnskaben og fordelene ved æteriske olier og deres sikre og effektive anvendelse. Æteriske olier er hjertet i hans brand og danner de rødder, som hans brand er vokset fra. Han forstår æteriske olier som ingen anden.

Hans firma brænder for at forbedre velvære og samler i dag et unikt team af eksperter fra Storbritannien, som indkøber, blander og fremskaffer æteriske olier af den fineste kvalitet fra deres kontorer i West Sussex.

For nogle er Robert det sidste ord om æteriske olier, såvel som den primære myteknuser og fortaler.

 

2. Dr. Daniel Pénoël 🇫🇷

#økologi #forelæser #fransk #økologisk

Dr. Daniel Pénoël, præsident og grundlægger af Association École Pénoël og facilitator og underviser på École Pénoël, har arbejdet med aromaterapi siden 1977. Han er passioneret omkring jorden og økologi. Dr. Pénoël har et internationalt ry som forsker i æteriske olier, behandler inden for aromatisk medicin, underviser og forfatter, der har dedikeret sin tre årtier lange karriere til den terapeutiske brug af æteriske olier. Han er født i Frankrig, og som læge bruger han æteriske olier i behandlingen af sine patienter. Han råder sine patienter til at indtage æteriske olier, stik imod rådgivningen fra den engelske skole for aromaterapi. Han demonstrerer, hvordan man kan bruge æteriske olier som et medicinfrit alternativ til sundhed. Det, der kendetegner de olier, som en professionel bruger, er, at de er æteriske olier af terapeutisk kvalitet, og de fleste er økologisk dyrkede.

 

3. Danièle Ryman 🇬🇧

#fransk #farmakologi #rejsetræthed #Gaven

Franskfødte Danièle Ryman er anerkendt som verdens førende globale medieautoritet inden for aromaterapi, farmakologi, sundhed og skønhed. Hun var den første til at udvikle en række naturlige produkter og behandlinger med det formål at hjælpe passagerer og flybesætningsmedlemmer med at bekæmpe virkningerne af jetlag og rejsetræthed. Programmer og produkter blev introduceret til 15 af hendes flyselskabskunder, herunder British Airways.

Danièles private kunder omfatter medlemmer af kongelige familier samt internationale sports-, tv- og filmberømtheder. Hendes arbejde afspejler hendes passion for forskning, udvikling og skabelsen af innovative koncepter. Hun er i øjeblikket i gang med at skrive sin nye bog, 'The Gift'.

 

4. Wendy Robbins 🇺🇸

#fragances #naturalsourcing #forfatter

Wendy er grundlægger, kurator og forfatter på AromaWeb , hvor æteriske olier kun er ét aspekt af en omfattende verden fuld af velduftende lækkerier. Bevæbnet med viden om holistisk aromaterapi og en baggrund inden for webudvikling og markedsføring blev Wendy inspireret til at skabe AromaWeb i 1997. Siden da er det blevet et ofte refereret, pædagogisk aromaterapi-websted, der leverer omfattende indhold og dækning inden for holistisk aromaterapi og brug af æterisk olie .

Siden 2003 har Wendy også fungeret som marketingchef for Natural Sourcing, en førende leverandør af naturlige ingredienser, og dets varemærke, From Nature With Love.

 

5. Jade Shutes 🇺🇸

#reflexologi #anatomi #velvære

Jade Shutes, grundlæggeren af The School for Aromatic Studies i USA, havde en livsforvandlende oplevelse med aromaterapi for tredive år siden, da hun kæmpede med rygsmerter. Inden for et år begyndte hun sine holistiske studier i aromaterapi og blev uddannet i anatomi, grundlæggende kemi, anvendt kinesiologi, zoneterapi, iridologi og selvfølgelig æteriske olier og massage.

I dag er hendes mission at skabe et uddannelsesmæssigt fundament, der inspirerer og afbalancerer studerende med progressive tilgange til både traditionelle og innovative metoder til healing gennem æteriske olier. Hun er så engageret i at uddanne folk i aromaterapi til sundheds- og wellnessformål, at hun endda tilbyder et gratis online introduktionskursus. Gå ikke glip af denne mulighed!

 

6. Suzanne R Banks 🇦🇺

#miljø #retreats #vegansk #celebriteter

Australske Suzanne R Banks er overbevist om, at folk har brug for at forenkle deres liv og reducere antallet af kunstige kemikalier i miljøet. Hun har været involveret i at skabe en lang række aromatiske produktioner, såsom at kuratere aromatiske oplevelser til store firmaarrangementer og være vært for meditationsretreats, for at nævne nogle få.

Disse førstehåndserfaringer gav hende en bred forståelse af aromaterapi og har ført hende til at skabe unikke, botaniske og veganske parfumer. I dag fortsætter hun også med at praktisere afslappende og helende aromaterapibehandlinger for berømtheder, herunder den australske sangerinde og skuespiller Kylie Minogue.

 

7. Lorrie Hargis 🇺🇸

#allergi #angst #depression #detox

Sundheds- og velværekonsulent og forfatter til "Common scents: A practical guide to aromatherapy", er en af Lorries særlige tilgange at tilbyde kurser, hvor man kan lære at bruge olier til forskellige formål, lige fra at kurere allergier, forebygge virus og håndtere angst og depression til detox og daglige nødvendigheder.

Hun har også udviklet det berømte Dynamic Detox Program. "Formålet med dette program er at hjælpe hver enkelt person med at afgifte sin krop på en sikker, sund og positiv måde med ansvarlig vejledning til et bedre, sundere og lykkeligere liv [...] Det omfatter et komplet vedligeholdelsesprogram i tre uger med ugentlige coachingopkald."

 

8. Jo Kellett 🇬🇧

#yoga #børnefødsel #graviditet

Jo Kellett afsluttede en diplomuddannelse i holistisk aromaterapi på det prestigefyldte Tisserand Institute i 1996. Og har været praktiserende terapeut siden da. Hun blev straks ansat til at drive en praksis på Portland Hospital i London, hvor hun tilbød aromaterapi og yoga til kvinder under graviditet og brug af olier under fødslen.

Hun vendte snart tilbage til Tisserand Institute for at blive en del af undervisningsteamet og underviste i æterisk olieterapi. Hun afholder nu efteruddannelseskurser for aromaterapeuter med fokus på kvinders sundhed. Hun er udgivet som forfatter og har holdt foredrag over hele verden om virkningen af æteriske olier, bl.a. på Botanica, hvor hun afholdt workshoppen Seasons of Life - Puberty to Menopause with Essential Oils. Hun har optrådt i The Chrissy B Show (Sky 191), hvor hun diskuterer brugen af æteriske olier i overgangsalderen og generel sundhed og velvære. I øjeblikket er Jo Tisserands aromaterapiekspert, ansvarlig for at skabe nye blandinger, indkøbe æteriske olier og fremme velvære gennem aromaterapi.

 

9. Nikki Fraser 🇨🇦

#reiki #reflexology #prenatalservices

Nikki Fra ser besluttede sig for at blive Certified Aromatherapist Health Practitioner (CAHP), herunder aromamassage, kort tid efter at have set, hvor gavnlige æteriske olier kunne være for hende og hendes familie. Hun er skaberen af Fraser Holistic Health med en mission om at styrke andre og helbrede ved hjælp af naturlige ingredienser og komplementære modaliteter. Nikki tilbyder mange forskellige ydelser, herunder aromaterapi, zoneterapi, ionrensning, reiki og fødselshjælp.

Nikki er også en af tre grundlæggere af Essentria School of Aromatherapy. Essentria er en fuldt online-skole, der tilbyder en uddannelse som certificeret klinisk aromaterapeut. Det 425 timer lange kursus giver kandidaterne mulighed for at blive fuldt certificeret til at arbejde sikkert med æteriske olier med deres familier og klienter.

Hendes succes som forretningskvinde har fået hende til at samarbejde med Reiki Healing Association, Healing Mama Co. og NAHA.

 

10. Anne Murray 🇬🇧

#mindfulness #massage #aromaterapi #tapning

Aromaterapeut og ejer af Anne Murray Holistics - "helping to give back what life takes out" - Anne er certificeret i massageterapi, aromaterapi, Bowen-teknikken, EFT (Emotional Freedom Technique) og mindfulness-meditation. Det, der adskiller hende, er de øjeblikke, hvor hun læser kropssproget som en åben bog og bruger de helt rigtige teknikker og terapier til hver enkelt person.

Efterhånden som hendes praksis voksede, voksede også hendes bevidsthed om den iboende forbindelse mellem ånd, sind og krop, og det faktum, at disse i behandlinger ikke kan adskilles. Disse forbindelser mellem mental og følelsesmæssig stress og nød har fået hende til at udforske yderligere måder at bruge sindets kraft til at genskabe balance og heling. Hun har studeret og er kvalificeret i EFT (Emotional Freedom Technique), mere almindeligt kendt som "tapping".

 

11. Dee Murphy 🇬🇧

#økologisk #botanisk #kræft

Dee har arbejdet med zoneterapi og aromaterapi siden 2003 og har taget specifikke kurser inden for disse områder. Dee er også uddannet i Formula Botanica, hvilket betyder, at hun bruger de bedste økologiske, etisk fremskaffede ingredienser til sine behandlinger som Fusion Facial.

Hun bruger aromaterapimassage ogzoneterapi til at give komfort og afslapning til kræftpatienter på St George's Hospital i London, England. Dee underviser også i workshops om alternative behandlinger som akupunktur for både børn og voksne rundt om i landet gennem forskellige organisationer, der deler en interesse for disse behandlingsformer, herunder skoler, hospitaler og firmaarrangementer.

Dees succes har gjort det muligt for hende at oprette 'Dee's Organics', en hjemmeside, hvor hun markedsfører olieprodukter, tilbyder ansigts- og zoneterapi og sælger Gua Sha-produkter: "Gua Shaer en traditionel kinesisk medicinsk praksis, der har eksisteret siden det 14. århundrede, og som kan udføres på kroppen og i ansigtet. 'Gua' betyder at skrabe, og 'Sha' betyder at rødme. Ved Gua Sha i ansigtet er vores hensigt dog ikke at rødme ansigtet som sådan, og behandlingen i ansigtet er meget mere blid end på kroppen."

 

12. Susanna Digennaro 🇺🇸

#sygeplejerske #ernæring #diæt

Susanna er grundlægger og CEO hos Evolutional health, sygeplejerske og holistisk sundhedscoach.

Hendes prestigefyldte uddannelse på Ivy League-universiteter i USA har udstyret hende med omfattende viden om holistisk ernæring, sundhedscoaching og forebyggende sundhed. På baggrund af disse færdigheder og sin viden om forskellige kostteorier arbejder hun med klienter for at hjælpe dem med at foretage livsstilsændringer, der giver reelle og varige resultater.

Hun arbejder i øjeblikket på at modtage sin aromaterapicertificering gennem Aromahead Institute. Når hun har modtaget sin certificering, vil Susanna tilbyde konsultationer og skræddersyede blandingsprodukter rettet mod hendes kunders individuelle behov.

 

13. Michael Scholes 🇺🇸

 #theraupetic #botanic #skin

Michael forsker, skriver, træner, formulerer, praktiserer, konsulterer og tilbyder en af de mest omfattende samlinger af æteriske olier i verden. Hans uddannelse omfatter direkte samarbejde med de to førende eksperter i terapeutisk brug af æteriske olier, Dr. Daniel Pénoël og Pierre Franchomme, med tilsammen over 70 års erfaring. Michael har erfaring med alle aspekter af aromatiske og botanisk baserede løsninger og har samlet over 33 års viden om kunsten, videnskaben og de helbredende aspekter af æteriske olier.

Grundlægger af Laboratory of Flowers, hans produkter kombinerer de mest populære formuleringer og naturlige dufte, som tilsættes deres organiske og naturlige badesalte, bademælk, cremer, bærere, infusioner, lotioner, mudder, næringer og skrubber samt produkter til hud, hår, hænder og fødder.

 

14. Vicky Watson 🇬🇧

#massage #yoga #søvn

Vicky er grundlægger af Infinite Harmony og holistisk massageterapeut og aromaterapeut. Hun kombinerer fordelene ved aromaterapi, holistisk massage og yoga og tilbyder ugentlige klasser, kurser, workshops og behandlinger, der er designet til at leve et sundt liv. Hun har også fokus på kundernes søvnrutiner og -tider, og derfor har hun en særlig hjemmeside, hvor hun samler artikler, ideer og ressourcer, der kan hjælpe hendes kunder med at få en bedre nattesøvn.

 

15. Elizabeth Kenny 🇬🇧

#sundhed #balance #urtemedicin

"Hensigten er at fremme balance og harmoni i krop og sind ved hjælp af en skræddersyet blanding af æteriske olier" - Elizabeth Kenny. Hun er en velkendt healer og medlem af The International Federation of Professional Aromatherapists (IFPA) med en stærk interesse for traditionel urtemedicin og aromaterapi.

Efter sin eksamen fra Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy har hun fokuseret sit arbejde på klienter, der ikke er i stand til at komme ind på kontoret på grund af deres travle livsstil eller begrænsede placering. I dag fokuserer hun på at arbejde med klienter over telefonen. Hun siger, at det giver kunderne mulighed for stadig at nyde godt af aromaterapi, når de har mest brug for det, men ikke kan mødes ansigt til ansigt. De diskuterer aktuelle sundhedsproblemer og følelsesmæssig sundhed og designer derefter en skræddersyet blanding specifikt til den pågældende person og deres behov.

 

16. Andrea Bailey-Tweed 🇺🇸

#håb #kiropraktik #earthsownessentials

Andrea er ejer og grundlægger af Earth's Own Essentials, og hendes livshistorie er inspirerende for alle. I mange år levede hun et lykkeligt liv og havde en ekstremt succesfuld karriere. Livet var fantastisk, indtil tingene blev værre, og hun blev syg. Hun havde ikke tal på, hvor mange læger og sundhedspersonale hun opsøgte for at få hjælp. Den generelle konsensus fra dem alle var at miste håbet og acceptere hendes tilstand. De udskrev dusinvis af lægemidler, hvoraf ingen virkede, og hun begyndte snart at få alvorlige bivirkninger af medicinen, som gav hende yderligere helbredsproblemer. Operationer, piller ... intet så ud til at virke. Andrea endte i en kørestol. En nat drømte hun om sin mormor og hendes prædiken om at blande olier og urter, når nogen var syge. Andrea havde i flere årtier lært, hvordan man bruger olier, og havde fuldstændig overset det!

Allerede næste dag begyndte hun sin officielle uddannelse i verden afæteriske olier og brugte hundredvis af timer på formelle studier og træning. For at gøre en lang historie kort, så skabte Andrea sine produkter ud fra et behov for sin egen skyld, og sammen med de fysiske fordele ved terapeutisk massage og kiropraktisk behandling indarbejdede hun dem i sin ugentlige rutine. 

 

17. Lisa Byers 🇨🇦

#aromas #fattigdom #racisme

Mens hun studerede indretningsdesign, blev Lisa Byers, grundlægger af LJTurtle Aromatherapy i Canada, certificeret aromaterapeut. Hun tilbyder tjenester, der hjælper folk med at leve deres bedste liv gennem aromaer, der har vist sig at fremkalde følelser.

Hun har på første hånd set, hvordan sociale determinanter som fattigdom påvirker sundheden i samfund, der har kæmpet med systemisk racisme. I Lisas firmalogo repræsenterer skildpadden Turtle Island, det oprindelige navn for Nordamerika. Det er en hyldest til de helt naturlige ingredienser fra planeten Jorden og en respekt for Lisas moderlige Ojibwa-forfædre, hvor 'Turtle' er et familienavn.

Hendes tilfredse kunder har gennem årene været overbeviste om, at man hurtigt kan vende sithumør med aromaterapi

 

18. Sarah Smart 🇦🇺

#tilpassede blandinger #sikkerhed #massage

Sarahs naturlige passion for aromaterapi gav hende lyst til at fremme en sikker og etisk brug af æteriske olier. Som ekspert på området tilbyder hun skræddersyede blandinger, der er designet til at hjælpe enhver med at finde indre ro og samtidig være tro mod sig selv. Som kvalificeret klinisk aromaterapeut og underviser i æteriske olier inspirerer hun folk til at være bevidste om egenomsorg ved at tilbyde aromaterapimassage, private onlinekonsultationer, workshops og skræddersyede blandinger til virksomheder.

Sarah har skabt det fornemme brand 'Aromatherapy with Sarah™: en virksomhed født ud af en passion for at fremme sikker etisk information om æteriske olier med opbakning fra en aromaterapikvalifikation.

 

19. Dr. Kurt Schnaubelt 🇺🇸

#tyskland #kemi #pædagog

Dr. Kurt Schnaubelt, ph.d., kemiker fra München i Tyskland, praktiserer i dag videnskaben bag aromaterapi i Californien i USA. Inspireret af andre eksperter på området, såsom Tisserand og Valnet, begyndte Dr. Schnaubelt ikke bare en karriere inden for aromaterapi, men grundlagde både virksomheden Original Swiss Aromatics og Pacific Institute of Aromatherapy i 1983. Han er fortsat involveret i disse organisationer og er videnskabelig direktør for instituttet. Han brænder for at levere bio-autentiske æteriske olier af høj kvalitet til kunder over hele verden samt aromaterapi-kurser gennem instituttet, hvilket sikrer sikkerhed i praksis. Som forfatter til bøgerne "Advanced Aromatherapy" og "Medical Aromatherapy" deler Dr. Schnaubelt sin passion gennem viden. Med over 30 succesfulde år i branchen er hans ekspertise garanteret.

 

20. Salvatore Battaglia 🇦🇺

#akupunktur #forfatter #urtemedicin

Salvatore Battaglia har viet sit liv til at være underviser inden for aromaterapi. Han begyndte at undervise i 1988 og har udvidet sin platform og sit omdømme internationalt. Samtidig med at han brænder for aromaterapi, har han også opnået kvalifikationer inden for områder som akupunktur og urtemedicin. Hans brede viden har gjort det muligt for ham at blive forfatter til bemærkelsesværdige værker, herunder 'The Complete Guide to Aromatherapy' og 'Aromatree', medstifter af det førende australske aromaterapipræparatfirma 'Perfect Potion', at skabe masterclasses, arbejde i faglige sammenslutninger og sidde i regeringsudvalg. Battaglia indledte sin omfattende karriere for at sikre den højeste kvalitet i udvikling, regulering, uddannelse og produktion af aromaterapi, hvilket han fortsat har succes med i dag.

 

21. Theo Theodoris 🇬🇧

#massage #sportsmassage #celebriteter

Theo har været mobil sportsmassør i mere end 25 år nu og besøger folk i deres hjem eller på deres arbejdsplads. Han dækker fra den letteste berøring af en afslappende aromaterapimassage til en svensk, dyb vævsmassage eller sportsmassage. Hans massage er skræddersyet til folks individuelle behov. Fra sit arbejde som udviklingsansvarlig for British Sports Association for handicappede, besøger han også både plejehjem og bosteder. Han er vinder af "The Best Business in the Community" ved Sutton Business Awards og har tidligere været finalist ved Sutton Business Awards og South London Business Awards.

Han har masseret klienter fra hele verden, og hans mest berømte klient er Sharon Davis, en af Storbritanniens bedste kvindelige olympiske svømmere. Theo er en af de officielle sportsmassører til London Marathon. 

 

22. Aileen Kilfeather 🇺🇸

#hudpleje #antiaging #botanicals

Aileen ejer og driver Aluna Aromatics, et hudplejefirma i det centrale Florida. Hun formulerer hudplejeprodukter, der er specielt udvalgt til at behandle forskellige hudtyper og -tilstande for privatpersoner og for kosmetologer til brug på deres klienter. Ved hjælp af æteriske olier, hydrosoler, botaniske planter samt proteiner, peptider og cosmeceuticals behandler Aileen anti-aging hudplejeproblemer med et personligt touch.

 

23. Madeleine Kerkhof 🇳🇱

#sygeplejerske #forelæser #palliativpleje #kræft

Madeleine , der er tidligere sygeplejerske, er nu en sand autoritet inden for klinisk aromaterapi og holder foredrag over hele verden. Hun er grundlægger af flere indflydelsesrige organisationer verden over, der hjælper med at udvikle komplementær pleje. Hendes unikke erfaring deles gennem hendes arbejde og inspirerende bøger samt talrige faglige artikler. Selv om hendes bøger primært er skrevet til terapeuter, der arbejder med palliativ pleje, er hendes råd om, hvordan man anvender olier, anvendelige for alle os, der bruger dem.

En af hendes passioner er at hjælpe med at integrere komplementære terapier i den almindelige sundhedspleje. Hun er højt specialiseret i pleje af ældre patienter, demente og dem, der har brug for onkologi, smertebehandling, palliativ pleje og pleje ved livets afslutning.

 

24. Dr. Manoj Das 🇮🇳

#skønhed #teknologi #kvinder

Ifølge Dr. Manoj Das er aromaterapi "videnskaben og kunsten at bruge naturligt udvundne aromatiske essenser fra planter". Dr. Manoj Das er engageret i at skabe ren og naturlig kropspleje ved at fremhæve folks naturlige skønhed. Han opfordrer sine klienter til at føle sig attraktive både udadtil og indadtil ved at anvende den nyeste teknologi inden for aromaterapi.

Sammen med et solidt team er hans mission at give kvinder mulighed for at tage kontrol over deres skæbne og leve succesfulde liv ved hjælp af deres medfødte evne til at se og føle sig attraktive.

 

25. Lea Jacobson 🇺🇸

#indhold #aroma #sikkerhed

Lea er en certificeret klinisk aromaterapeut, hvis succes er baseret på at uddanne folk i æterisk oliesikkerhed, uanset hvilket mærke de vælger. Fra sin erfaring i branchen har Lea Jacobson udviklet en passion for at hjælpe folk med at finde det, de har brug for: grundlæggende information, familiesikre olieblandinger, indhold på produktetiketter og indhold på hjemmesider. Det er gennemprøvede værktøjer, der har gjort det muligt for hende at arbejde med store virksomheder som Lemongrass Spa og Edens Garden & Co.

 

26. Dr. Robert Pappas 🇺🇸

#parfumeri #kemi #kurser

Dr. Robert Pappas, Ph.D., er kemiker med speciale i forskellige underområder, herunder naturlig parfume, kosmetisk formulering og testning, CBD og især aromaterapi. Med en uddannelsesmæssig baggrund i kemi og fysisk kemi har Dr. Pappas' passion ført ham til en bred 25-årig karriere som kursusudvikler, professor, grundlægger af Essential Oil University, opfinder og udgivet forfatter. Hans vigtigste bidrag til området er, at han var den første, der udviklede kurser om æteriske olier på universitetsniveau i USA, og at han skabte verdens nok mest omfattende online-database over æteriske olier. Hans indsats er anerkendt som meget betydningsfuld for både studerende og kunder, hvilket har gjort det muligt for ham at blive en internationalt anerkendt førende autoritet inden for æteriske olier.

 

27. Gabriel Mojay 🇬🇧

 

#akupunktur #tisserand #shutes #urtemedicin

Fra sin uddannelse på College of Traditional Acupuncture til sin nuværende stilling som rektor for Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy er Gabriel Mojay blevet en anerkendt klinisk aromaterapeut, der har fået anerkendelse fra eksperter som Tisserand og Shutes. Han er registreret udøver af aromaterapi, blandt andre specialer som urtemedicin og shiatsu, medlem af British Acupuncture Council og er den nuværende formand for International Federation of Professional Aromatherapists. Hans næsten 50 års erfaring har gjort det muligt for ham at gennemgå og bidrage til udviklingen af aromaterapi.

Som forfatter til "Aromatherapy for Healing the Spirit" udforsker Mojay kombinationen af østlige og vestlige tilgange til aromaterapi for at genskabe balancen i mental sundhed og følelsesmæssigt velvære.

 

28. Amy Anthony 🇺🇸

#urtemediciner #privatpraksis #workshops

Amy Anthony er aromaterapeut og urtelæge med base på Manhattan i New York. Hun er instruktør på New York Institute of Aromatic Studies og har enprivat klinik på . Hun har undervist i workshops og certificeringskurser på NYIOA og NY Institute of Aromatic Studies. Hun er også blevet hyret af flere konsulentfirmaer til at hjælpe medarbejdere med at maksimere deres præstationer på arbejdspladsen.

 

29. Amy Kreydin 🇺🇸

#reflexologi #infertilitet #menopause 

Amy Kreydin er klinisk aromaterapeut, certificeret zoneterapeut, fødselsdoula og forfatter i privat praksis. Hendes tidlige uddannelse i botanisk medicin omfattede mentorer i vestlig urtemedicin, indiansk healing og curanderismo.

Hun har specialiseret sig i at arbejde med kvinders sundhed, pædiatri og kroniske helbredsproblemer. Dette omfatter en betydelig mængde hormonbalancerende arbejde i forbindelse med almindelige kvindelige tilstande såsom præmenstruelt syndrom, overgangsalder og infertilitet.

 

30. Melissa Holman 🇺🇸

#coaching #podcast #lifecoach

Melissa Holman er registreret aromaterapeut, holistisk livscoach og podcastvært og grundlægger af Lemon Balm coaching og Aromatic Chat.

Efter sin eksamen fra American College of Healthcare Sciences begyndte Holman sin karriere som aromaterapeut, før hun besluttede at udvide sine tjenester til at kombinere både aromaterapi og generel sundhedscoaching. Gennem sin podcast deler og diskuterer Holman succesfulde aromaterapeuter over hele kloden, mens hun også introducerer lytterne til forskellige anvendelser af æteriske olier.

 

31. Jenny James 🇬🇧

#yoga #ansigtsbehandlinger #massage

Jenny James er professionel aromaterapeut og erfaren yogalærer. Hendes mission er at balancere sine klienters fysiske behov med de mere subtile følelsesmæssige, energetiske og spirituelle behov. Hun har specialiseret sig i holistisk aromaterapi, energetiske og afhjælpende massageteknikker. Det gælder også hendes ansigtsbehandlinger, som omfatter akupressur, TMJ-frigørelse og lymfedrænage. Hendes yogaklasser spænder fra traditionel Hatha og Vinyasa for alle aldre til fusion aromaterapi og yoga workshops og retreats.

 

32. Jennifer Pressimone 🇺🇸

#jennscents #webinarer #healing

Jennifer Pressimone er klinisk aromaterapeut, urtelæge, underviser, VP for National Association for Holistic Aromatherapy og CEO og grundlægger af 'Jennscents'.

Jennifer kom først i kontakt med aromaterapi for sit personlige velbefindende og besluttede derfra at forfølge sin næsten 20-årige karriere. Hendes kærlighed til blanding af æteriske olier og undervisning har gjort det muligt for hende at arbejde internationalt og skabe sig et anerkendt ry. Gennem sit firma, Jennscents, sælger Jennifer ikke kun sine produkter, men uddanner også andre inden for aromaterapi ved at tilbyde webinarer og onlinekurser. Hun har selv været patient i den medicinske industri og har som mål at integrere alternative helbredelsesmetoder i konventionel medicin med fokus på aromaterapi.

 

33. Andrea Butje 🇺🇸

#undervisning #aromaticsinternational #wellness

"At hjælpe studerende med at mestre kunsten og videnskaben bag æteriske olier er min passion. Min søgen efter viden om aromaterapi har ført mig verden rundt, og jeg elsker at dele det, jeg har samlet, for at hjælpe eleverne med at få tillid til at bruge æteriske olier til at forbedre deres velbefindende." - Andrea Butje, Aromahead Institute

Andrea Butje, modtager af Alliance of International Aromatherapists Lifetime Achievement Award, er klinisk aromaterapeut, underviser og forfatter. Andrea begyndte sin karriere inden for aromaterapi ved at studere hos Rhiannon Lewis og er nu grundlægger af Aromatics International samt medstifter og hovedinstruktør af Aromahead Institute , hvor hun udbyder forskellige onlinekurser i æteriske olier. Hendes udgivne værker omfatter 'The Heart of Aromatherapy' og 'Essential Living: Aromatherapy Recipes for Health and Home". På 20 år har Andrea skabt sig en imponerende karriere inden for området og er respekteret af fagfæller over hele verden.

 

34. Carol Scheidel 🇺🇸

#international #sikkerhed #undervisning #færdigheder

Carol Scheidel har en passion for aromaterapi. Hun er uddannet sygeplejerske og blev certificeret klinisk aromaterapeut i 2005. Carol konsulterer og underviser i aromaterapi og 'M' Technique® både i USA og internationalt. Hun har holdt oplæg på internationale aromaterapikonferencer i Mexico, Japan, Frankrig og Hong Kong.

Carol er meget engageret i at uddanne folk i aromaterapi og siger: "Sørg for at få en uddannelse, der er anerkendt og valideret, så du får de rigtige oplysninger, for der er mange oplysninger ude i verden om æteriske olier, som bare ikke er sikre. Så du skal være sikker på, at du er i sikkerhed, og at du har dine fakta; saml dine videnskabelige beviser og gå videre."

Når det er sagt, tilbyder hun et omfattende kursus, der giver et overblik over æterisk olieterapi og nuværende aromaterapipraksis i kliniske omgivelser og giver folk færdighederne til at bringe aromaterapi ind i deres egen praksis.

 

35. Shirley Price 🇬🇧

#hudpleje #kropspleje #kursus

Shirley er dedikeret til at levere de fineste æteriske olier, bæreolier, hud- og kropspleje til professionel og personlig brug og er aromaterapeut. Hendes studier og professionelle erfaringer har ført hende til at grundlægge det prestigefyldte Shirley Price International College of Aromatherapy. Det ligger i Hinckley, Leicestershire, og har uddannet studerende til en karriere inden for aromaterapi i 40 år.

Diplomkurset i klinisk aromaterapi består af fem interne moduler over 25 dage. Intern undervisning og fjernundervisning gennemføres over en periode på mindst 10 måneder. Husk, at der kræves kvalifikationer i anatomi og fysiologi, før man kan tage dette fantastiske holistiske kursus.

Shirley har bevist, at hun har uddannet succesfulde aromaterapeuter, som nogle af hendes bedste elever siger: "Jeg blev uddannet for mange år siden hos Shirley Price, og derefter havde jeg min egen skole og bruger altid de metoder, de har undervist i."

36. Kazue Gill 🇯🇵

#stress #aflastning #naturlige olier

Kazue arbejdede tidligere i Londons travle finansdistrikt og led af enorm stress med gentagne hovedpiner og træthed. I den periode opdagede hun effekten af massage med æteriske olier og fandt ud af, at det gav hende øjeblikkelig lindring. Det var på det tidspunkt, at Kazue tog en kæmpe drejning i sin karriere.

Hun er en pioner inden for aromaterapi i Japan, og hendes over 25 års erfaring som terapeut begyndte i Storbritannien. Hun praktiserer også Dr. Vodders manuelle lymfedrænage (MLD) og sportsmassage. Palliativ pleje er hendes speciale, og hun har givet aromaterapi på palliative afdelinger siden 2003. Hun producerer også aromaterapiprodukter.

Hun er hovedlærer på JEA, en af de mest fremtrædende aromaterapiskoler i Japan.

 

37. Dr. E. Joy Bowles 🇦🇺

#undervisning #kemi #farmakologi

At forklare hvordan aromaterapi virker er hendes største passion. Hun fokuserer på farmakologien og kemien i æteriske olier og deres interaktion med menneskets biologi.

Læsere og aromaterapi-entusiaster bør se hendes medvirken i Netflix-dokuserien 'Un(Well)' (Episode 1: Essential Oils) og lære mere om Joy Bowles. Hun er for nylig blevet tildelt prisen Outstanding Contributor af Alliance of International Aromatherapists i 2021.

Hendes mest kendte bog er 'The Chemistry of Aromatherapeutic Oils', hvor Dr. Joy deler sin viden om, hvad æteriske olier er fra et kemisk synspunkt, og udforsker de mange måder, de interagerer med mennesker på. Hun tilbyder workshops og webinarer om aromakemi og de æteriske oliers farmakologi, og hun leder Aromatherapy Journal Club og en aktiv Facebook-diskussionsgruppe om indtagelse af æteriske olier. Den prestigefyldte Dr. Joy tilbyder også en række webinarer gennem Tisserand Institute.

 

38. Alicia Rae 🇺🇸

#thesicilianwitch #balance #customblends

Alicia Rae er certificeret klinisk aromaterapeut. Hun har brugt æteriske olier i sin healingpraksis i 21 år. Hun har et intimt forhold til disse rene og kraftfulde gaver fra naturen og skaber skræddersyede blandinger til sine klienter, der fremmer velvære i den delikate balance mellem krop, sind og sjæl. Hun arbejder tæt sammen med importører og producenter af æteriske olier over hele verden og har gjort sig stor umage med at håndplukke over hundrede rene æteriske olier af terapeutisk kvalitet, så hun kan tilbyde sine kunder et velafrundet udvalg af æteriske olier fra apoteket. Alicia underviser private klasser for Reiki- og wellness-udøvere samt hjemmebrugere af æteriske olier. 

 

39. Rhiannon Lewis 🇫🇷

 #forfatter #underviser #sundhedspleje

Direktør for Essential Oil Resource Consultants, RhiannonLewis er en erfaren aromaterapeut, forfatter, redaktør og dygtig underviser. Hendes passion for naturen og aromatiske planter har ført til flere lokale initiativer i Provence, Frankrig, for at øge miljøbevidstheden.

Hun er en drevet forretningskvinde med et ønske om at gøre evidensbaseret information tilgængelig for læger, og hun er en populær redaktør af International Journal of Clinical Aromatherapy. Gennem rapporter om evidensbaserede artikler og forskningsundersøgelser inspirerer hun læger til at bruge æteriske olier og relaterede produkter på tværs af en række sundhedsmiljøer.

 

40. Meltem Kurstan 🇹🇷

#urtefarm #familievirksomhed #farmaceutik

Meltem er grundlægger af HerbaFarm Academy. Hun er oprindeligt farmaceut. Siden begyndelsen har Meltem været involveret i R&D-afdelingen for udvikling af urte- og naturprodukter i sit firma. I 2015 flyttede hun sit firmas hovedkvarter, MK Consultancy & Training, til Bodrum i Tyrkiet, hvor hun etablerede HerbaFarm Academy og begyndte at holde seminarer om emner, der involverer natur og miljø, såsom produktion af naturkosmetik, botanik fra Bodrum, økologiske huse og økologisk landbrug. Hun blev NAHA's regionale direktør i 2019. På samme tid blev HerbaFarm Academy en NAHA-godkendt skole. Meltem kommer fra en familie af farmaceuter, og for at garantere og opretholde den løbende forbedring af de farmaceutiske, medicinske og kosmetiske aspekter af familievirksomheden arbejder Meltem nu som en effektiv aktionær, da hun tror på vigtigheden og nødvendigheden af familievirksomhedens institution på makroniveau i den globale sundhedssektor.

 

41. Ali Karatay Karayalcin 🇹🇷

#urtefarm #natur #aromatiskeplanter

 

42. Katherine Bolton 🇬🇧

#tarot #massage #reiki #meditation

Katherine er nu flyttet til Seaton i East Devon, hvor hun har sit eget Holistic Wellbeing Centre med udsigt over havet. Hun er professionel tarotkortlæser, medlem af TABI (Tarot Association of British Isles) og har arbejdet for Psychic TV, ligesom hun deltager i messer og foretager regelmæssige læsninger online eller personligt. Bolton tilbyder også aromaterapimassage, genoprettende massage, hot stone-massage, indisk hovedmassage,zoneterapi, yoga, Reiki og psykisk healing, NLP (Neurolinquistic Programming), rådgivning og er en erfaren livscoach og meditationslærer.

 

43. Lulu McCowan 🇬🇧

#traumer #angst #positivtænkning

Lulu er selvstændig komplementær terapeut i Glasgow-området, og hendes virksomhed hedder "I Love Holistics". Hun har personligt oplevet mange af de belastninger og traumer, som mange af os står over for i vores hverdag. Hun mener, at mange af de terapier, hun tilbyder, kan hjælpe med at lindre stress og angst og fremme et bedre helbred. Hun fremhæver også styrken ved positiv tænkning og brugen af affirmationer. Hun har erfaring med at arbejde med mennesker med mobilitetsproblemer, handicap og dem, der sidder i kørestol.

Hun underviser også børn i massage som en MISP. Det er massage fra barn til barn udført over tøjet. Det er et omsorgsfuldt og respektfuldt program, som kan undervises til børn i legegrupper/børnehaver og i klasseværelser.

 

44. Lyn Boden 🇬🇧

#sikkerhed #tailormadeoils #velvære

I en typisk aromaterapisession stiller Lyn spørgsmål om tidligere sygehistorie, generel sundhed og velvære og livsstil. Det hjælper hende med at forstå patienten i dybden, så hun kan vælge og blande de sikreste og mest passende æteriske olier til den enkelte. Disse olier kan anvendes i kombination med massage eller kan foreslås til brug sammen med andre metoder, der kunne være gavnlige. Cremer, lotions, geler og ler er skræddersyet til den enkeltes behov.

I sit arbejde som koordinator for komplementær terapi ansat af NHS bruger Lyn disse metoder til at arbejde med patienter såvel som i sin private praksis med sine klienter. Når hun skræddersyr sin terapi til den enkeltes behov, og hvad personen helst vil opnå med sin session, får hun de bedste resultater.

 

45. Kristina Bauer 🇺🇸

#workshops #uddannelse #aromaheadinstitute

Med over 25 års erfaring som klinisk aromaterapeut, urtelæge og underviser Kristina Bauer er uddannet fra Aromahead Institute og har siden skabt sin egen virksomhed, Untamed Alchemy. Her kan hun blandt andet tilbyde kunderne workshops, produkter og konsultationer. Bauer driver også en blog under navnet "The Untamed Alchemist", hvor hun præsenterer både sin uddannelse og sine erfaringer for både kunder og branchefolk. Fra sin tid som studerende er hendes formål fortsat at kombinere energi og videnskab i alle aspekter af sit arbejde.

 

46. Annette Davis 🇺🇸

#ernæringsekspert #kosttilskud #pyhyto-aromaterapi

Annette Davis , der i øjeblikket er formand for bestyrelsen i National Association for Holistic Aromatherapy, er klinisk ernæringsekspert og aromaterapeut med over 30 års erfaring inden for aromaterapi. Davis følger i sin lærers fodspor og praktiserer phyto-aromaterapi og endobiogeni, som kombinerer konventionel medicin med alternative metoder som aromaterapi. Ud over sit ansvar hos NAHA arbejder Annette hos Time Laboratories, der er ejet af hendes familie, og som producerer naturlige produkter som æteriske olier og kosttilskud.

 

47. Beverly Hawkins 🇨🇦

#underviser #covid #westcoastaromaterapi

Beverly Hawkins er aromaterapeut og underviser, blandt mange andre kvalifikationer, og hun har grundlagt, ejer og driver West Coast Aromatherapy i Vancouver, Canada, hvor hun tilbyder kurser i aromaterapi, klientkonsultationer og en klub kun for medlemmer. Af hensyn til Covid-19 har Hawkins for nylig tilbudt mange af sine tjenester via Zoom og telefonopkald, især til konsultationer og energihealing. Hendes kurser er kendt for at være nogle af de bedste i Nordamerika. Hawkins' passion for området skinner igennem hendes tro på, at aromaterapi er en kunstform såvel som gennem hendes kærlighed til sine klienter og hendes dedikation til deres sikkerhed.

 

48. Denise Joswiak 🇺🇸

#sygeplejerske #vigtigtsundhed #aromaheadinstitute

Denise Joswiak er certificeret holistisk sygeplejerske, underviser, forfatter og grundlægger af Essential Health. Joswiak brænder for at implementere aromaterapi i det konventionelle sundhedsvæsen. Under Joswiaks ledelse har Essential Health samarbejdet med sundhedsledere som Mayo Clinic og Vanderbilt Health. Hun er i øjeblikket præsident for Alliance of International Aromatherapists. Denise er medlem af American Holistic Nurses Associations panel, der gennemgår forskning, der understøtter brugen af æteriske olier mod smerter, Aromatic Research Quality Appraisal Taskforce, og hun er medlem af den jury, der arbejder med Gattefossé Foundation, som anerkender teams, der bruger æteriske olier som en komplementær terapeutisk tilgang. Hendes relationer og faglighed strækker sig til andre aromaterapeuter og sundhedspersonale for at hjælpe hende med at nå sine mål, og hun er en betroet professionel i branchen. 

 

49. Sue Charles 🇬🇧

#shiatsu #reflexologi #kræft

Sue er klinisk aromaterapeut og professor med over 20 års erfaring. Selv om hun er marketingdirektør og senior aromaterapeut hos Quinessence, bruger hun meget af sin tid på at udvikle og indkøbe nye produkter. Hun er IFPA-registreret Principal Tutor og driver en undervisningsskole, hvor der tilbydes undervisning i en lang række emner, f.eks. shiatsu og zoneterapi. Eminente Sue Charles har også specialiseret sig i pleje af onkologiske patienter og uhelbredeligt syge med forskellige andre lidelser.

 

50. Dr. Peter Mackereth 🇬🇧

 

#massage #bekæmpkræft #forfatter

Peter, fra Didsbury i Storbritannien, er prisvinder og pioner inden for sit felt og har skrevet næsten 100 forsknings- og praksisartikler. Han er også involveret i forskning relateret til åndenød blandt lungekræftpatienter og ændrede fornemmelser efter kemoterapi. Peter har specialiseret sig i massage, zoneterapi, kreativ billeddannelse og afslapningsteknikker. Han er Clinical Lead for Complementary Therapies på Christie Hospital, deltidsforelæser på Salford University og medforfatter til to bøger, 'Clinical Reflexology' og 'Massage and Bodywork: Adapting Therapies for Cancer Care". Tusindvis af kræftpatienter får fysisk og følelsesmæssig lindring fra massage,zoneterapi, aromaterapi og afslapning teknikker, som Dr. Mackereth har integreret i alle konventionelle kræftbehandlinger.