⭐⭐⭐⭐⭐ Mere end 100.000 glade kunder

Top 18 Aromaterapi Eksperter Du Skal Følge i 2021

Aromaterapi er en ældgammel praksis, der har været brugt i mange århundreder som en metode til at helbrede både krop og sind. I disse år anvender folk nu mere end nogensinde før aromaterapi som en måde at helbrede alt fra stress, smerte og sygdom på. I  det følgende vil vi dele 18 eksperter i aromaterapi med dig, som du kan følge for at få de bedste tips til, hvordan du kan pleje dit helbred med æteriske olier. 

Disse 18 eksperter i aromaterapi fra hele verden har mange års erfaring og ekspertise i at bruge æteriske olier, og ønsker at hjælpe deres følgere med at gøre det samme som dem. De har hver især deres eget unikke perspektiv, når det kommer til at leve sundere ved hjælp af naturmedicin såsom aromaterapi. 

Top 18 Aromaterapeuter / Hurtiglinks

 • Dr. Manoj Das
 • Suzanne R Banks
 • Danièle Ryman
 • Wendy Robbins
 • Lea Jacobson
 • Amy Kreydin
 • Jade Shutes
 • Lorrie Hargis 
 • Lisa Byers
 • Jenny James
 • Jo Kellett
 • Sarah
 • Nikki Fraser
 • Dee
 • Susanna Digennaro
 • Elizabeth Kenny
 • Vicky
 • Anne Murray
FOLLOW LINKS

1. Dr. Manoj Das

Efter at have fulgt en livslang kærlighed og passion for skønhed, så besluttede den internationale skønhedscoach Dr. Manoj Das i 2003 at dedikere hele sin store viden til hudplejebehandlinger som æstetiker efter at have afsluttet sin uddannelse indenfor naturlig hudpleje. Snart herefter stiftede han Jasmine - det første sted af sin art - hvor han tilbød sine klienter en bred vifte af behandlingsmuligheder, herunder makeup kurser sammen med en række spa-pakker, der henvendte sig til alle budgetter med almindelige ansigtsbehandlinger til mere avancerede procedurer, såsom kemiske peelinger eller botox injektioner.

Jasmine har med tiden skabt en niche indenfor kosmetikbranchen med en række ærlige aromaterapi produkter til både hud, hår og wellness. Dette har resulteret i en række nøje undersøgte blandinger, der er lavet til at kunne helbrede både sind, krop og sjæl.

FOLLOW LINKS

2. Suzanne R Banks

Suzanne Banks er en botanisk parfumeur fra Australien og forfatter til "Revelation! Reveal Your Destiny with Essential Oils", og blev uddannet som aromaterapeut for 20 år siden. Hun har anvendt aromaterapi på en række forskellige måder, herunder ved at skabe aromatiske oplevelser i forbindelse med store begivenheder i Sydney eller i forbindelse med virksomhedsophold (herunder Deepak Chopras "Seduction of Spirit").

Hun fortsætter også med at praktisere afslappende, healende behandlinger og har den ære at behandle mange berømte klienter, herunder Kylie Minogue, Louise L. Hay og Doreen Virtue.

FOLLOW LINKS

3. Danièle Ryman

Den franskfødte Danièle Ryman er verdens mest anerkendte aromaterapi ekspert og forfatter med over 35 års erfaring som forsker i planter og æteriske olier til helbredsmæssige formål. Hun arbejder tæt sammen med nogle af de allerstørste brands til at skabe deres produkter, samtidigt med at hun arbejder på hendes eget brand med wellness produkter, som i dag bruges af private kunder over hele verden.

FOLLOW LINKS

4. Wendy Robbins

Wendy kalder æteriske olier for en kæmpe velsignelse i hendes liv, og hun har arbejdet professionelt med dem siden 1990. På hendes hjemmeside elsker hun at dele deres mange fordele med dig, samt præsentere dig for mere af hvad din næse drømmer om!

Wendy er stifter, kurator og forfatter på hjemmesiden AromaWeb, hvor æteriske olier blot er én lille del af den omfattende verden af velduftende lækkerier som du kan finde her, fra stearinlys til røgelse til aromaterapismykker til økologiske håndlavede sæber; hun dækker det hele (og lidt til!). Wendy deler gavmildt ud af mere end 25 års professionel erfaring med æteriske olier, hvilket gør hende unikt kvalificeret blandt mange andre "aromaterapeuter".

FOLLOW LINKS

5. Lea Jacobson

Lea Jacobson er en autoriseret klinisk aromaterapeut, som har skrevet gæsteindlæg om naturlig sundhed på en række aromaterapi hjemmesider. Udover at skrive artikler til magasiner, så uddanner Lea også folk om de forskellige sikkerhedsaspekter ved æteriske olier via hendes Facebook-sider og grupper samt via e-mail konsultationer med kunder, der ønsker hjælp til at bruge deres olier korrekt. Hun rådgiver også bloggere før de offentliggør deres opskrifter eller andre oplysninger online for at sikre sig, at de er sikre og pålidelige rådgivningskilder, når det gælder brugen af disse flygtige stoffer. Hun anmelder også produkter for at sikre sig, at de er sikre for kunderne fra virksomheder såsom Lemongrass Spa og Edens Garden & Co. blandt andre at bruge.

På baggrund af hendes erfaring indenfor den æteriske olie branche, så har Lea også en passion for at hjælpe folk med at finde lige præcis det, som de har brug for. Hun har denne kærlighed og entusiasme med sig i alt, hvad hun gør!

Lea er ekspert i at finde nyttige oplysninger, der kan hjælpe folk med alt fra familiesikre æteriske olieblandinger, indholdet på produktetiketter samt indholdet på hjemmesider - you name it!

FOLLOW LINKS

6. Amy Kreydin

Amy Kreydin ønsker at lære hele livet, og hun kan ikke få nok af anatomi og fysiologi. Hun elsker at se voksne begynde at lære igen for første gang i årtier - uanset om det drejer sig om at finde hoved eller hale i komplekse casestudier eller måske skrive deres første essay siden barndommen! Sagt med hendes egne ord: "Jeg elsker at høre folk sige: 'Wow, det vidste jeg ikke!'"

Amy blev Autoriseret Zoneterapeut i 2004, Autoriseret Klinisk Aromaterapeut i 2011 og afsluttede et videregående eksamen i Aromatisk Medicin i 2016. Hun har behandlet mennesker i alle livets stadier, fra fødende kvinder til 90-100 årige til patienter i medicinsk behandling, og hun siger at hun ikke fortryder et eneste øjeblik.

FOLLOW LINKS

7. Jade Shutes

Jade Shutes grundlagde The School for Aromatic Studies i USA i 1990, og er inspireret af en fransk tilgang til aromaterapi. Hendes mission er at skabe et uddannelsesgrundlag, der inspirerer og afbalancerer de studerende med progressive tilgange til både traditionelle og innovative helbredelsesmetoder med æteriske olier.

Jades arbejde er dog ikke kun begrænset til uddannelse, idet hun også støtter en række humanitære projekter rundt omkring i verden, der fremmer bæredygtige metoder såsom permakultur landbrug og fairtrade-kooperativer.

FOLLOW LINKS

8. Lorrie Hargis 

Lorrie er en internationalt anerkendt sundheds og wellness konsulent, lærer og iværksætter. Hun har praktiseret holistisk medicin som autoriseret aromaterapeut i over 29 år, og har certifikater indenfor for ernæring, iridologi og kinesiologi. Lorrie har også stiftet og udviklet to aromaterapivirksomheder i USA og Frankrig. Hun er desuden leder og livscoach på hendes eget 3-ugers Dynamic Detox Program, der er designet til at hjælpe folk med at håndtere giftig overbelastning ved hjælp af naturlige metoder, såsom æteriske olier og urter. Hun tilbyder også et online aromaterapi certifikat-program, hvor hun underviser i internationale standarder indenfor aromaterapi. 

FOLLOW LINKS

9. Lisa Byers

Lisa Byers, grundlægger af LJ Turtle Aromatherapy i Guelph, Ontario, Canada, er autoriseret aromaterapeut (CAHP) og tilbyder tjenester, der vil hjælpe dig med at leve dit bedste liv via aromaer, der er i stand til producere følelser.

Lisa Byers har levet hele sit liv i de oprindelige folks hjemland - især blandt Mississauga folket fra Credit First Nation i nærheden af Toronto. Hun har med egne øjne set hvordan sociale determinanter, såsom fattigdom påvirker sundhedsresultaterne for samfund, der har kæmpet med systemisk racisme siden koloniseringen begyndte for ca. 500 år siden. Som Anishinaabe-kvinde kender hun selv disse udfordringer på egen krop - og hun ønsker, at disse skal forsvinde for evigt! Lisa siger: "Jeg blev født til at være her på dette tidspunkt." Skildpadden i Lisas firmalogo symboliserer Turtle Island - det oprindelige navn for Nordamerika - og er en hyldest til de 100% naturlige ingredienser fra vores planet, Jorden, samtidig med at være en hyldest til Lisas Ojibwa-forfædre. "Turtle" er nemlig også hendes families navn på hendes moders side.

Lisa er en autoriseret aromaterapeut, som har praktiseret siden 2010, samtidigt med at hun studerer på Ryerson Universitys School of Interior Design.

FOLLOW LINKS

10. Jenny James

Jenny har specialiseret sig i holistisk, traditionel aromaterapi og yoga. Hendes mission er at give disse teknikkers terapeutiske fordele til hendes klienter ved at afbalancere deres fysiske behov med deres følelsesmæssige og spirituelle behov. Jennys sessioner er tilpasset hver enkelt klients specifikke præferencer, men inkorporerer dog stadig en række forskellige æteriske olier, såsom grapefrugt- eller lavendelolie til afslapning under massageterapi eller ingefærskiver bundet løst om håndleddene som armbånd før meditationspraksis, så du kan dufte til armbåndet, når du føler dig nervøs for at deltage, hvilket frigør spændinger fra din krop under hele sessionen!

FOLLOW LINKS

11. Jo Kellett

Efter at have modtaget sit diplom i holistisk aromaterapi fra Tisserand Institute i 1996 var Jo Kellett ansvarlig for en praksis på Portland Hospital i London, hvor hun tilbød aromaterapi og yoga til gravide kvinder, samt drev en hjemmepraksis for lokale kunder. Hun blev også uddannet som massagelærer til spædbørn hos International Association of Infant Massage i 1998. I 1999 fuldendte hun cirklen ved at vende tilbage til Tisserand Institute for at undervise i aromaterapi i forbindelse med en række graviditetskurser på deres diplom-kursus, såvel som at afholde kurser i Æterisk Olieterapi. Hun har for nylig bidraget med en række kapitler i forbindelse med udgivelsen af Shirley Prices 5. udgave af "Aromatherapy for Health Professionals" (Aromaterapi for sundhedspersonale).

Jo har bidraget med en lang række artikler til mange tidsskrifter. Hun afholder ofte taler om forskellige emner relateret til aromaterapi, herunder i forbindelse med The CAM Expo 2012, hvor hun talte passioneret om brugen af aromaer under fødsler.

I 2016 blev hun inviteret til at afholde en workshop på den prestigefyldte Botanica-konference i Brighton under banneret "Seasons of Life - Puberty to Menopause with Essential Oils (Livets årstider - fra pubertet til overgangsalder med æteriske olier). Jo har desuden medvirket i Chrissy B Show (på den britiske kanal Sky 191), hvor hun diskuterede brugen af æteriske olier som en naturlig løsning på mange helbredstilstande, såsom bl.a. ADHD og astma. I øjeblikket er hun Tisserands aromaterapi ekspert med ansvar for at skabe nye blandinger, indkøbe æteriske olier og fremme velvære gennem aromaterapi.

FOLLOW LINKS

12. Sarah

Sarahs naturlige kærlighed til aromaterapi gav hende et ønske om at fremme sikker og etisk brug af æteriske olier. Som ekspert indenfor sit felt tilbyder hun brugerdefinerede blandinger med alkymi som omdrejningspunkt, der er designet til at hjælpe alle med at finde deres indre ro, og samtidigt forblive tro mod sig selv.

Sarah mener, at det ikke blot er vigtigt at reducere kemikalier for mennesker, men såmænd også for dyr. Hun er tilhænger af konceptet om en simpel livsstil med et lavt stressniveau, hvilket giver os mulighed for at leve et mere bevidst liv ved at bruge ingredienser fra hele verden. Kærlighed og lys!

FOLLOW LINKS

13. Nikki Fraser

Nikki er medejer og stifter af Essentria School of Aromatherapy i Toronto, Canada som åbnede dørene for første gang i 2019 for at uddanne deres elever til at blive autoriserede kliniske aromaterapeuter. Denne skole er siden blevet anerkendt af to vigtige organisationer indenfor aromaterapi: Canadian Federation for Aromatherapists (CFA) og National Association for Holistic Aromatherapy (NAHA). Dimittenderne fra dette 425-timers kursus vil være fuldt autoriserede, så de nu har lov til at arbejde og anvende æteriske olier på både deres klienter og familiemedlemmer.

FOLLOW LINKS

14. Dee

Dee har arbejdet med zoneterapi og aromaterapi siden 2003 og har gennemført kurser indenfor disse områder. Dee er også uddannet hos Formula Botanica, hvilket betyder at hun altid bruger de bedste økologiske, etisk producerede ingredienser til hendes behandlinger, såsom f.eks. Fusion Facial behandlinger.

Dee har gennem hele hendes karriere været en fortaler for komplementære sundhedsmetoder. Hun anvender aromaterapi massage og zoneterapi til at give komfort og afslapning til kræftpatienter på St George's Hospital i London, England.

Dee afholder desuden også workshops i forbindelse med alternative behandlinger, såsom akupunktur til både børn og voksne. Disse workshops afholdes rundt omkring i landet i samarbejde med en række forskellige organisationer, der deler hendes interesse for disse behandlinger, herunder skoler, hospitaler og firmaarrangementer - og hun elsker det!

FOLLOW LINKS

15. Susanna Digennaro

Susanna besidder al den viden, som du har brug for til at nå dine sundhedsmål. Hun har en uddannelse i teknisk projektledelse fra DeVry University, og er blevet autoriseret som Integreret Ernærings- og sundhedscoach fra Institute of Integrative Nutrition i New York - et avanceret uddannelsesprogram for sundhedscoaches. Med udgangspunkt i disse færdigheder, samt hendes omfattende viden indenfor holistisk ernæring, så arbejder hun sammen med kunderne for at hjælpe dem med at foretage livsstilsændringer, der giver rigtige resultater!

Susanna er ekspert indenfor sundhed og wellness, og har udover dette også en baggrund som sygeplejerske. Hun har investeret en stor mængde tid til at fortsat at lære om nye helbredende metoder, såsom netop aromaterapi, hvilket hun snart vil kunne tilbyde sine klienter efter hun modtager sin autorisering fra Aromahead Institute. Da Susanna blev stillet spørgsmålet, hvad der adskiller hende og hendes virksomhed fra andre, så svarede hun ganske enkelt, at det hele startede med at lytte til folk, der virkelig ønskede noget andet for deres liv, men som ikke vidste hvordan eller hvor de kunne finde det - og nu kan hun heldigvis give dem lige præcis det, som de er på udkig efter!

FOLLOW LINKS

16. Elizabeth Kenny

Elizabeth Kenny er en healer med stor interesse for traditionel urtemedicin og aromaterapi. Efter at have taget hendes eksamen fra Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy fokuserer hun nu på at arbejde med klienter, som rent fysisk ikke kan befinde sig på kontoret - enten på grund af deres travle livsstil eller deres geografiske placering.

Elizabeth er også kvalificeret terapeut indenfor naturlig foryngelse via ansigtsmassage, og hendes arbejde har ikke blot hjulpet folk med deres selvtillid, men har også hjulpet mange med at slappe mere af. I løbet af hendes studier hos International Federation of Professional Aromatherapists (IFPA) blev hun inspireret af, hvordan massageterapi kan reducere modtagerens stressniveau. 

FOLLOW LINKS

17. Vicky

For Vicky er aromaterapi og yoga vigtige aspekter af livet. Balancen mellem arbejdsliv og privatliv er for alvor ude af balance hos de fleste mennesker i dag, så hun mener derfor at det er vigtigt at bruge alternative behandlingsformer for at genoprette den tabte balance. Dette omfatter brugen af nogle fantastiske æteriske olier såsom lavendelolie, der har en beroligende virkning når den indåndes.
'
Vicky studerede ved iTEC og VTCT, og informerede sig selv yderligere gennem andre relaterede bøger før hun blev kvalificeret holistisk massageterapeut og aromaterapeut i 2003. Hun arbejdede desuden hårdt på at forbedre hendes arbejds- og livsfærdigheder ved at dyrke en række forskellige teknikker, såsom f.eks. meditation og NLP - i kombination med den mest moderne teknologi!

Vicky har dyrket yoga i næsten 10 år og er en 500 timers yogalærer. Hun underviser ca. 7 timer om ugen, og tilbyder også private sessioner.

FOLLOW LINKS

18. Anne Murray

Anne har en alsidig baggrund, og hendes erfaring spænder fra at være rektor på Champneys College til at arbejde som hovedtræner for et af Englands førende aromaterapi brands. Hendes internationale arbejde omfatter uddannelse af terapeuter i Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten og Asien. Hun er også godkendt som eksaminator af nationale og internationale eksamensudvalg, såsom f.eks. den internationale sammenslutning af aromaterapeuter (International Federation of Aromatherapists).

Anne har spenderet mange timer i løbet af hendes uddannelse på at lære om medicin, og hun er autoriseret indenfor massageterapi, aromaterapi, Bowen-teknikken, EFT (Emotional Freedom Technique) eller tapping og Mindfulness meditation. Det der adskiller hende fra andre terapeuter, er at hun er i stand til at aflæse hendes klienters kropssprog som en åben bog, og hernæst anvende de helt rigtige teknikker og terapier til hver enkelt person. Ingen to behandlinger vil nogensinde føles ens hos hende, så alle der modtager en behandling fra Anne, forlader stedet med en følelse af at være unik og holdt af.

Konklusion

Hvis du ønsker at lære mere om aromaterapiens fantastiske verden, samt holde dig ajour med hvad der sker indenfor dette område, så vil de ovenstående 18 aromaterapi eksperter kunne hjælpe dig med at finde vej gennem den vidunderlige verden af æteriske olier og deres mange anvendelsesmuligheder.

Curious of what essential oils can do for you?

98.8%

experience positive effects within 30 days of buying volant essential oils and diffusers.

TrustScore 4.7 | 300+ reviews
"I received my Terracotta Volant right after Christmas and it has been routinely used! I love the smell of the oils and have learned to balance to strength for me and my family. I recommend it to anyone who loves essential oils." Robert S.
"Perfect for meditation, especially Geranium. And Grapefruit for yoga." Cathy S.
"Easy to switch between subscription products, have tested 5 oils. Very satisfied" Mary H.
"I love getting essential oils in my post box every month, cool recipes by mail as well" Johan J.
"Been looking for essential oils for aromatherapy, these oils give me a boost" Svetlana W.
"I purchesed Volant diffuser, and I am obsessed with it! I am using it every day and I feel super satisfied. Excellent experience." Agnieszka S.
"Struggled to fall asleep before, the blend Sleep has changed that" Chloe L.

Other blog posts