Forkæl krop og sjæl med sommerens bedste æteriske olier

Sommeren er den perfekte årstid til at nulstille og forynge din krop. æteriske olier er den ideelle måde at komme i gang på. At vælge de rigtige æteriske sommerolier kan hjælpe dig med at komme i gang med sommeren, booste dit humør og give dig energi, så du kan få mest muligt ud af de længere, varmere dage.

Forkæl krop og sjæl med sommerens bedste æteriske olier

Men det kan føles overvældende at finde de perfekte æteriske olier til sommeren. Gå ikke i panik: Vi har alle de oplysninger, du skal bruge for at finde de perfekte æteriske olier til sommeren, der giver både dit sind og din krop det boost, du ønsker!

 

1. Æterisk olie af geranium

Med geraniums søde blomsteraroma er det den helt rigtige sommerduft, du har ledt efter, uanset om du skal på ferie eller nyde en fredelig ferie.

Med sin unikke alsidighed rækker et par dråber af geranium essential oil langt og kan bruges på mange forskellige måder. For eksempel er geraniumolie kendt for sin evne til at få huden til at se og føles bedst muligt i sommermånederne. Det gør æterisk geraniumolie perfekt til at rehydrere solkysset hud efter en lang dag med UV-eksponering. Sørg dog for at blande den med en bæreolie som f.eks. jojobaolie , før du smører den på huden.

Hvis du leder efter en æterisk olie, der kan give dig en frisk duft, mens du er på stranden, kan du prøve at tilsætte to dråber geraniumolie til dit badehåndklæde for at få en sprød og levende duft, der holder hele dagen. Du vil føle dig frisk hele dagen, selv med havbrisen i håret!

 

You save 73%
volant økologisk geranium æterisk olie til afslapning og hårvækstøkologisk geraniumblomst
Økologisk Geranium Æterisk Olie
Sale price4 € Regular price15 € | 10 ml

 

2. Æterisk olie af grapefrugt

For det ultimative energiboost er grapefrugt æterisk olie ideel. Denne opløftende duft er med til at vække og skærpe sanserne og giver dig det sommerløft, du længes efter. Selv når solen ikke skinner, vil den opkvikkende duft af grapefrugt få dig til at føle dig opladet og restitueret.

Blandet med destilleret vand kan denne praktiske olie sprayes overalt, hvor der er brug for et vitaliserende løft. Du kan vælge at bruge dette sprøjt som det første om morgenen for at forberede dit sind og din krop på den travle sommerdag, der venter forude, eller midt på eftermiddagen for at opfriske dig selv.

Med sin søde, sommerlige duft er det svært ikke at føle sig livlig, glad og lys, når den velduftende duft af grapefrugt fylder dit hjem, din arbejdsplads eller din feriebolig.

 

Økologisk Grapefruit Æterisk Olie
Sale price11 € | 10 ml

 

3. Æterisk lavendelolie

Bedst kendt for sin beroligende og afslappende aromaer æterisk lavendelolie perfekt til afslappende sommeraftener i haven. Uanset om du nyder din yndlingsbog, har venner på besøg eller bare nyder den friske aftenluft, er æterisk lavendelolie den perfekte ledsager.

Hvis du håber på at vække sidste års havemøbler til live igen, kan du prøve at spraye dine udendørs hynder med lavendelolie blandet med sprit. Det vil hjælpe med at omgive dit uderum med en universelt tiltalende duft, som alle vil elske.

Har du ikke en have? Lavendelolie er den perfekte måde at bringe udendørslivet ind i din bolig på, så du kan fordybe dig i duftene fra den store natur hjemme i din egen stue. Tilsæt 20-25 dråber lavendelolie til din diffuser, og læn dig tilbage, mens din krop kommer ned i gear fra hverdagens stress og de lange sommerdage.

 

Økologisk Lavender Æterisk Olie
Sale price11 € | 10 ml

 

4. Æterisk olie af appelsin

Økologisk sød orange æterisk olie er fantastisk til hud, muskler og led og hjælper dig med at smile indefra! Vi ved alle, at motion er godt for os, men det betyder ikke, at vores muskler ikke gør ondt og kramper efter en god træning, især i varmen.

Du kan hjælpe din krop til at holde sig i gang ved at vise den den omsorg, den fortjener, ved at massere dine muskler og led hver aften. Bland æterisk appelsinolie med din yndlingsbæreolie, og massér det ind på de områder, der er ømme. På den måde vil du føle dig genoplivet og klar til at tage fat på den næste dag, for vi ved godt, at sommeren kan være fuld af aktiviteter.

Appelsinolie hjælper ikke kun med at lindre ømhed og smerter, men den er også fantastisk til at udglatte huden, især på fedtede områder. Appelsinolien hjælper med at fjerne klæbrige rester fra solcremer, som kan efterlade huden tilstoppet.

Da appelsinolie er lysfølsom, er det bedst at udnytte dens fordele og påføre den om aftenen, så huden har tid til at absorbere olien fuldt ud inden næste dag med soleksponering. Det er den perfekte forkælelse til din hud efter badet, inden du går ned til et lækkert aftensmåltid.

 

Økologisk Sweet Orange Æterisk Olie
Sale price9 € | 10 ml

 

5. Æterisk pebermynteolie

pebermynte er så meget mere end bare en juleduft, det er en dejlig aroma, der har vist sig at forbedre fokus og koncentration og stimulere hjernen til at fungere optimalt. Med disse fascinerende egenskaber er pebermynte den ideelle olie at bruge på hjemmekontoret til at inspirere til originale og opfindsomme ideer. Når dagene er lange og varme, skaber pebermynte en kølende og forfriskende fornemmelse, der hjælper dig med at arbejde optimalt i længere tid.

Alternativt er pebermynte et populært valg til at opfriske din morgenbruserutine. Ved at tilsætte 15 dråber i bunden af din morgenbruser kan du bringe spa-oplevelsen til dit hjem hver eneste dag og forberede dig på den kommende dag. Og ikke nok med det, når luftfugtigheden og temperaturen er høj, giver den genopbyggende pebermyntearoma en forfriskende vejrtrækningsoplevelse, så du kan trække vejret dybt med en følelse af frihed.

 

Økologisk Peppermint Æterisk Olie
Sale price11 € | 10 ml

 

Opfrisk dit sind

Uanset hvilken sommerduft du foretrækker, kan du tilføje dine foretrukne æteriske olier til din diffuser for at give dit rum en berigende og opløftende aroma hele dagen. Du kan også prøve at tilsætte to dråber til dine badehåndklæder, dit nyvaskede sengetøj eller dit tøj, så du får en kraftig sommerduft, som du ikke kan undgå at elske.

For at forberede dit sind på den kommende dag kan du tilsætte 15 dråber af din foretrukne æteriske olie til bunden af dit brusebad. Det vil skabe en spa-oplevelse i hjemmet, som giver dig energi og kickstarter din dag, så du bliver så produktiv som muligt.

 

Volant Diffuser
Sale price99 €

7 colors available

 

Plej din hud

Sommeren er det perfekte tidspunkt at tilbringe kvalitetstid udendørs med familie og venner, at tage til en eksotisk strand eller nyde en is i den lokale park. Men al den ekstra soleksponering betyder, at vi er nødt til at give vores hud mere kærlighed, pleje og opmærksomhed.

Det er nemt at lade stå til og lade huden blive tør, men det er endnu nemmere at udvikle en enkel og økologisk hudplejerutine, som hjælper dig med at føle dig bedst muligt tilpas, selv når ferien er forbi!

Æterisk olie af geranium er fantastisk til at give din hud glød og silkeblødhed, selv om det er sommer. Bare tilsæt et par dråber til en bæreolie og massér ind i huden for en genstart af hele kroppen, der vil få din hud til at føles så blød som en nyfødt babys.

Regelmæssig brug af æteriske olier på din hud kan også hjælpe med at reducere forekomsten af fine linjer og pletter. Og ikke nok med det, din hud efterlades med en betagende aroma, der varer hele dagen - hvad mere kan man ønske sig?

 

Forkæl dit hår

Det er dejligt at kunne nyde solens stråler om sommeren, men det er vigtigt at være opmærksom på håret, når man gør det, så man undgår varige skader eller uønsket farvning. Det er ikke så svært, som du måske tror, at pleje sit hår om sommeren.

Vidste du, at du kan lave en luksuriøs DIY-strandhårspray med æteriske olier, så du nemt kan holde styr på din hårplejerutine, mens du nyder solen?

Du skal blot blande 5 dråber rosemary essential oil med to spiseskefulde af din yndlingshårbalsam og lidt varmt vand i en sprayflaske. Spray derefter blandingen grundigt i hele håret, især inden du går i vandet, for at give dit hår forbedret beskyttelse mod solen og de skrappe kemikalier i poolen.

Samtidig med at den beskytter dit dyrebare hår mod klor, saltvand og UV-stråler, har denne hårspray med æterisk olie mange fordele, bl.a. at den løsner håret, hjælper med at give smukke strandbølger og fugter dine lokker, alt sammen mens den giver dit hår en overdådig aroma.

 

Økologisk Rosemary Æterisk Olie
Sale price11 € | 10 ml

 

#Trustpilot nr. 1 wellness-brand