90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Kan du give æteriske olier i gave? 6 aromaterapi gaveideer

Det er den tid på året, hvor du sikkert er begyndt at overveje de bedste gaver til de særlige personer i dit liv. Måske er du på udkig efter noget unikt med personlighed og mening, fordi du gerne vil have, at de ved, hvor meget du holder af dem.

Når du har kendt en person i lang tid, kan det godt blive sværere og sværere at finde på nye og spændende gaveideer. Dette får dig måske til at overveje spørgsmålet: "Kan jeg give æteriske olier i gave?"

Svaret er heldigvis ja! Æteriske olier er den perfekte gave til næsten alle. Men hvilke æteriske olier er bedst som gave, og hvordan ved du, hvilke du skal vælge til dem, du holder af? Du har jo ikke lyst til at give en gave, der ikke vil blive brugt.

Lad os tage et kig på, hvilke gaver indenfor aromaterapi vi synes er bedst til den helt særlige person i dit liv. Vi hjælper dig med at vælge en gave, personen vil elske. Husk: Du giver ikke blot et aromaterapisæt - du giver dem de sundhedsmæssige fordele, der er ved æteriske olier. Meget mere betænksom gave fås vist ikke.

Indhold/Hurtige links

  • Giv æteriske olier i gave
  • Aromaterapi starter kit
  • Meditation/yoga kit
  • Afslapnings kit
  • Hudpleje special
  • Hjemmespa pakke
  • Sweet shop udvalg
  • Opsummering

Giv æteriske olier i gave

Før du begynder at lede efter den perfekte gave, så tænk på personen, gaven skal gives til, og hvad de helt præcist har brug for i deres liv. Arbejder de meget og har brug for tid til afslapning? Eller løber de efter deres børn dagen lang og kører rundt som en anden taxachauffør og har brug for en massage med æteriske olier?

Hvad end de har brug for, så de kan føle sig afslappet og genvinde deres kræfter, så er der en helt perfekt æterisk olie til dem. Det bedste ved at give æteriske olier er, at du ved, at de vil blive brugt og nydt af deres heldige modtager. Findes der er en bedre måde at forkæle en ven eller et familiemedlem end ved at hjælpe dem med at forbedre deres mentale og fysiske helbred?

Lad os tage et kig på nogle af de bedste æteriske olie gaver, uanset om det er til jul, fødselsdag eller bare fordi.

1. Aromaterapi starter kit

Hvis din gavemodtager endnu ikke har opdaget den vidunderlige verden af æteriske olier og deres endeløse fordele, så er det en perfekt mulighed for at introducere dem. Ved at åbne deres øjne for fordelene ved æteriske olier kan du hjælpe dem med at forbedre både deres mentale og fysiske velvære. 

En god måde at introducere en person til æteriske olier er ved at samle et starter kit af æteriske olier. Kittet bør indeholde nogle af de mest populære æteriske olier sammen med en diffuser. Dette vil give din kære mulighed for at prøve forskellige aromaer i hjemmet og begynde at eksperimentere med at finde de rigtige dufte til dem og deres hjem.

Først og fremmest bør du give gaven et personligt touch ved at vælge en volant diffuser, som du tror vil passe bedst til deres hjem, indretning og personlighed. Har de et særligt farvetema i deres hjem, du skal holde dig til? En diffuser er gaven, der bliver ved med at give, og den kan nydes i årevis. Vær derfor sikker på, at du vælger en diffuser af høj kvalitet med funktioner som justerbare intervaller og automatisk slukning for maksimal fleksibilitet.

Vær sikker på, at din kære ved, hvordan de skal vedligeholde deres diffuser, så deres elegante gave holder i lang tid, og det gør også, at de hurtigt og nemt kan bruge den med det samme.

Giv diffuseren med et af volants oliesæt, så de kan bruge diffuseren med det samme. Du kan vælge blandt sættene: Relaxing sættet, Everyday Essentials sættet, Citrus Boost sættet eller Energising sættet.

Er man ny til æteriske olier, anbefaler vi Everyday Essential sættet. Det består af Energy, Focus, Relax og Sleep. Dette alsidige sæt af æteriske olier tilbyder noget for enhver smag, og det vil give din kære mulighed for at prøve æteriske olier på forskellige tidspunkter i løbet af dagen uden at skulle lave en masse research på hver olie.

Ved at give din kære et starter kit med æteriske olier giver du dem alt, de skal bruge for at kickstarte deres kærlighed for æteriske olier eller til at opgradere en nuværende bruger til produkter af høj kvalitet. Der er virkelig noget, der kan glæde alle, uanset deres personlighed og præferencer.

Hvid Stendiffuser
Hvid Stendiffuser
Hvid Stendiffuser
Hvid Stendiffuser
Hvid Stendiffuser
Hvid Stendiffuser

Hvid Stendiffuser

799 kr

2. Meditation/yoga kit

Meditation og yoga giver dig mulighed for at træne din hjerne til at fokusere og få ro på tankerne. Dette øger din opmærksomhed på både dig selv og dine omgivelser, hvilket giver dig mulighed for at reducere stress og forbedre din søvn.

I de senere år er yoga og meditation blevet ekstremt populært, og flere studier har slået fast, at yoga og meditation har mange både fysiske og mentale fordele. Denne øgede opmærksomhed og selvindsigt kan føre til et mere positivt livssyn, øgede selvdisciplin og endda en øget tolerance for smerte. 

Hvis din kære allerede har omfavnet alle fordelene ved yoga, er det næsten helt naturligt at introducere dem til æteriske olier. Volants Breathe blanding af æteriske olier er ideel at bruge til yoga, og de giver din kære mulighed for at få mest muligt ud af deres selvforkælelsestid.

Breathe indeholder appelsin, lavendel, copaiba og magnolia, der får sjælen til at slappe af og hjælper dig med at finde indre ro, mens du praktiserer yoga. De naturlige og veganske ingredienser i denne blanding kommer fra Brasilien, Bulgarien og Indien, og de eksotiske aromaer vil give dig følelsen af at være på en tropisk ø. Giv den sammen med en diffuser, en yogamåtte eller en meditations CD for at skabe den ultimative yogagave til din kære.

Breathe
Breathe
Breathe
Breathe
Breathe

Breathe

139 kr

3. Afslapnings kit

For den ven, der altid er på farten og har brug for at tage et øjeblik til dem selv, er et afslapnings kit helt perfekt. Dette vil give dem en undskyldning for en omgang velfortjent selvforkælelse. Det kan jo være, at de blot har brug for en venlig påmindelse fra en ven om at give deres krop et velfortjent pusterum til at slappe af og genskabe energien.

Volants afslappende sæt af æteriske olier er fyldt med aromaer, der giver afslapning og ro og med det samme transporterer både kroppen og hovedet til et sted med ro og fred. Dette afslappende sæt indeholder Relax, Breathe, Unwind og Spa. Alle er designet til at hjælpe dig med at tage et skridt væk fra hverdagens stress og jag.

Relax kombinerer for eksempel blomsteraromaer som palmarosa, ylang ylang, eukalyptus og grapefrugt. Dette giver muligheden for at skabe en rolig og fredfyldt stemning, der minder om en blomsterhave lige midt i dit eget hjem.

Det er enormt vigtigt, at vi tillader både vores krop og hoved tid til at komme sig ovenpå dagens stress, men det er noget, mange af os glemmer, når livet bliver hektisk efter juleferien. Mind din modtager om dagligt eller ugentligt at tage tid ud til dem selv. De vil helt sikkert takke dig, når deres krop er kommet til kræfter igen, og de atter er fulde af energi og klar til at tackle livets udfordringer.

Relax
Relax
Relax
Relax
Relax

Relax

129 kr

4. Hudpleje special

Der er intet, der siger selvforkælelse mere end hudpleje. Gennem både dagen og natten afgiver du hudceller over hele kroppen, og derfor er det vigtig at holde huden fugtet og glødende. Når du holder huden smuk, får det den til at gløde som en ung hud. Med alderen begynder dine hudceller at regenerere langsommere, hvilket desværre gør huden mere kedelig. Ved at give dine venner eller kære æteriske olier, de kan kombinere med deres yndlingscreme, hjælper du dem faktisk med at føle sig mere selvsikre.

Den æteriske olie spruce er en god gave, fordi den både virker afslappende på huden og musklerne. Denne træagtige og festlige duft kan blandes med en bæreolie for at give en god massage. Den kan også tilføjes til din yndlingscreme og give et boost til din normale hudplejerutine. Husk at minde modtageren om at teste olien først, især hvis de har sensitiv hud.

Cedarwood er en anden god æterisk olie for huden, og den kan bruges både alene og som en blanding. Den giver god fugt og renser, og derfor er cedarwood et godt valg, og den efterlader huden frisk og silkeblød.

Med deres varme og beroligende aromaer er spruce og cedarwood ideelle gaver i de kolde måneder, og de kan nydes på hyggelige indeaftener. Du kan give de æteriske olier med en luksuriøs fugtighedscreme, en badebombe eller en flaske jojobaolie for den perfekte hudplejegave.

Økologisk Spruce Æterisk Olie
Økologisk Spruce Æterisk Olie
Økologisk Spruce Æterisk Olie
Økologisk Spruce Æterisk Olie
Økologisk Spruce Æterisk Olie

Økologisk Spruce Æterisk Olie

89 kr
Økologisk Cedarwood Æterisk Olie
Økologisk Cedarwood Æterisk Olie
Økologisk Cedarwood Æterisk Olie
Økologisk Cedarwood Æterisk Olie
Økologisk Cedarwood Æterisk Olie

Økologisk Cedarwood Æterisk Olie

79 kr

5. Hjemmespa pakke

Hvis din kære har brug for afslapning, men ikke har tid til at tage i spa, kan du hjælpe dem med at bringe spaoplevelsen til dem med en hjemmespa pakke. Pakken vil bestå af alle de æteriske olier, de har brug for til at skabe en spa i deres eget hjem. 

Den ideelle pakke består af æteriske olieblandingerne Spa, Ocean og Pick Me Up. Disse tre blandinger vil skabe den perfekte spa stemning, og de vil også give den heldige modtager mulighed for at bruge olierne i en række forskellige spabehandlinger.

Vi vil også anbefale at give din kære et kort med en række ideer til, hvordan de kan bruge deres æteriske olier til at skabe den perfekte spadag. Her er et par ideer:

•     Bland et par dråber Spa essential oil blend med din favorit bæreolie, og tilføj den til dit bad for at lindre ømme muskler og skabe ro i hovedet.

•     Tilføj et par dråber Pick Me Up essential oil blend med en bæreolie, og nyd en aromaterapi massage, der vil glæde dine sanser og give dig fornyet energi.

•     Opfrisk dine håndklæder og dit sengetøj ved at give dem et pift af et par dråber Ocean essential oil blend kombineret med vand.

•     Tilføj et par dråber Pick Me Up essential oil blend på gulvet i dit bad for at give dig energi til hele dagen.

•     Tilføj et par dråber af Spa essential oil blend til din favorit balsam, og gør dit hår silkeblødt med denne DIY hårmaske. Lad den sidde i en time, før du vasker håret for et blødt og skinnende resultat.

•     Diffuse din favorit æteriske olie blanding, mens du tager tid ud til dig selv, uanset om det er at læse en bog, lytte til en podcast eller praktisere yoga.

The Relaxing Set
The Relaxing Set
The Relaxing Set
The Relaxing Set
The Relaxing Set

The Relaxing Set

479 kr

6. Sweet shop udvalg

For vennerne med en sød tand kan du give dem æteriske olier med skønne aromaer, der hjælper med deres cravings og giver deres hjem en sød duft.  Søde dufte er psykologisk associeret med glæde, og de gør os i godt humør, når vi dufter dem.

Begynd med sweet orange der, når diffuset, fylder rummet med en opløftende og energisk aroma, der fører dig tilbage til dine lykkeligste øjeblikke. Når den bruges dagligt, kan sweet orange essential oil hjælpe med at rense kroppen fra skadelige giftstoffer og give energi, så du føler dig i hopla og bekymringsfri.

Pebermynte spises ofte i den søde juletid. Dette gør pebermynte til den perfekte duft til at frembringe glædesfyldte minder. Men peppermint essential oil er også kendt for at kunne skabe klarhed og fokus. Den forfriskende pebermynte duft hjælper dig med at koncentrere dig om opgaver, og olien giver dig også en øget opmærksomhed på både kroppen og rummet omkring dig. Dette gør pebermynte til den perfekte æteriske olie, når der er brug for fokus, eller når du har gæster for at skabe en energisk stemning, hvor alle er klar til at socialisere.

Afslut din pakke med økologisk lemongrass essential oil med dens søde og friske aroma. Citrongræs giver en følelse af renhed, og den er også perfekt at bruge omkring vinduer og døre til at holde insekter væk. Når den bliver diffuset, har citrongræs antibakterielle egenskaber, og den hjælper dig med at holde dig sund og rask året rundt ved at hjælpe med at beskytte mod sygdomme. Den vil også give dit humør et boost, og få dig til at føle dig som en solstråle.

Økologisk Lemongrass Æterisk Olie
Økologisk Lemongrass Æterisk Olie
Økologisk Lemongrass Æterisk Olie
Økologisk Lemongrass Æterisk Olie
Økologisk Lemongrass Æterisk Olie

Økologisk Lemongrass Æterisk Olie

69 kr

Opsummering

Med et stort udvalg af æteriske olier at vælge imellem med mange forskellige fordele er der den perfekte gave til alle. Både når det gælder nogle, der aldrig har prøvet æteriske olier før og dem, der allerede har prøvet aromaterapi. Æteriske olier er den perfekte gave, uanset om du vælger et sæt, vi har lavet, eller du laver dit helt personlige sæt.

Vi er stolte over, at vores diffusere hos volant er af den højeste kvalitet på markedet. De er lavet på innovativ teknologi for at sikre et optimalt resultat med en minimal indsats. Ikke blot har vores diffusere funktioner som intervaller og automatisk slukning, vores prisvindende diffusere er designet til nemt at kunne bruges, så du kan få mest muligt ud af dem hver eneste dag.

Derudover er alle vores æteriske olier 100% rene, naturlige, veganske, kemifrie og økologiske, så du kan give dem uden at skulle bekymre dig om skadelige giftstoffer eller tilsætningsstoffer. Vores produkter er ikke testet på dyr, og vi tager ansvar i hvert skridt af produktionen og fragten for at reducere vores CO2 aftryk.

At give æteriske olier er en fantastisk måde at vise din kærlighed og taknemmelighed for dine kære, samtidig med at du introducerer dem til de sundhedsmæssige fordele ved aromaterapi. Vær kreativ, og sammensæt den perfekte æteriske olie gave dine kære!

Er du nysgerrig på, hvad æteriske olier kan gøre for dig?

98,8%

oplever positive effekter inden for 30 dage efter at have købt æteriske olier og diffusere fra volant

TrustScore 4,7 | 800+ anmeldelser
"Jeg modtog min Terracotta Volant lige efter jul, og den har været brugt lige siden. Jeg elsker duften af olierne, og jeg har lært at balancere styrken, så den passer til min familie og mig. Jeg kan anbefale den til alle, der elsker æteriske olier." Robert S.
"Perfekt til meditation, især Geranium. Og Grapefruit til yoga." Cathy S.
"Let at skifte mellem abonnementsprodukter, har testet fem olier. Meget tilfreds." Mary H.
"Jeg elsker at modtage æteriske olier i min postkasse hver måned og skønne opskrifter i min indbakke." Johan J.
"Jeg har ledt efter æteriske olier til aromaterapi, disse olier giver mig et boost." Svetlana W.
"Jeg købte Volant diffuseren, og jeg er helt vild med den! Jeg bruger den hver dag, og jeg er supertilfreds. Fantastisk oplevelse." Agnieszka S.
"Jeg havde svært ved at falde i søvn før, men Sleep blandingen har ændret det." Chloe L.

Other blog posts