90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Få dit hjem til at dufte, som du gerne vil

Duftpræferencer afhænger helt af personlig smag og behag. Uanset om du er på udkig efter en ren aroma til køkkenet eller en afslappende duft til stuen, er disse de æteriske olier, du har brug for.

Til køkkenet

For at få en ren og hygiejnisk oplevelse i køkkenet anbefaler vi volant økologisk Energy. Denne blanding indeholder de æteriske olier grapefrugt, enebær, bergamot og lime. Denne saftige og lette olieblanding skaber en frisk energi i rummet. Derfor er den også perfekt til at skabe følelsen af ren energi. Hvis du gerne vil have, at dit køkken skal føles opkvikkende, så er volant økologisk Energy et naturligt valg.

Hvis du på den anden side gerne vil have, at dit køkken skal føles varmt og hyggeligt, så er kanelolie et godt valg. Kanelduften leder tankerne hen på hygge, og da kanel er en naturlig ingrediens i bagværk, kan det også få køkkenet til at dufte af nybagte kanelsnegle. Frem for alt kan kanel give en følelse af nærhed og velvære. En diffuser er en god måde at fordele duften af kanel i køkkenet. Diffuserne fra volant er designet til elegant at passe ind i dit køkken.

Energy
Energy
Energy
Energy
Energy

Energy

129 kr

Til stuen

Foto: Volant

Når det kommer til stuen, vil de rette æteriske olier variere, afhængigt af hvilke aktiviteter du skal bruge rummet til. Hvis du gerne vil slappe af, så er volant økologisk Relax blanding et godt bud.

Denne æteriske olie består af grapefrugt, ylang ylang, palmarosa og eukalyptus. Den er beroligende og giver en følelse af nærhed til naturen. Det er anbefalet at bruge 15-20 dråber i din diffuser. Det er især fantastisk at indånde denne duft direkte fra diffuseren.

Relax
Relax
Relax
Relax
Relax

Relax

129 kr

Til spisestuen

Foto: Michael Glass

Spisetuen er sjældent rummet, hvor du spiser hvert måltid, men mere et sted til særlige begivenheder. Den rette duft vil give den helt rette stemning. Ofte vil du foretrække en duft, der får gæsterne til at føle sig velkomne, men også vækker appetitten. Her er den æteriske olie bergamot et rigtig godt valg.

Et tip er at undgå stærke dufte, der kan flytte fokus væk fra maden, som for eksempel pebermynteolie eller ingefærolie.

Økologisk Peppermint Æterisk Olie
Økologisk Peppermint Æterisk Olie
Økologisk Peppermint Æterisk Olie
Økologisk Peppermint Æterisk Olie
Økologisk Peppermint Æterisk Olie

Økologisk Peppermint Æterisk Olie

79 kr

Til soveværelset

Foto: Volant

Soveværelset er nok det rum, du bruger mest tid i. Ikke blot vil du gerne vælge en aroma, der dufter godt, men du vil også have en afslappende olie, der kan føre dig til drømmeland. Volants økologiske Sleep blanding er måske lige den blanding, du har brug for. Denne olie indeholder bergamot, lavendel, frankincense og kamille, og den er perfekt inden sengetid.

Olien spreder en dejlig duft i værelset, og den giver en følelse af intimitet. For at få den bedste effekt af olien anbefales det at bruge 15-20 dråber i din diffuser.

Sleep
Sleep
Sleep
Sleep
Sleep

Sleep

149 kr

Til badeværelset

Photo: Aaron Huber

Dit badeværelse vil ikke altid dufte så frisk og ren, som du ville ønske. Æteriske olier som citron, eukalyptus og tea tree kan hjælpe med at friske luften op og give den rigtige aroma på badeværelset. Ikke blot har de anti-bakteriske egenskaber, de kan også virke stimulerende på sindet.

Hvis du foretrækker et roligt og afslappende bad efter en lang dag på arbejdet, er lavendelolie den helt rette olie. En dråbe lavendel i badekarret er nok til at fylde dit badeværelse med en afslappende aroma.

Økologisk Lavender Æterisk Olie
Økologisk Lavender Æterisk Olie
Økologisk Lavender Æterisk Olie
Økologisk Lavender Æterisk Olie
Økologisk Lavender Æterisk Olie

Økologisk Lavender Æterisk Olie

79 kr

Til terrassen eller udendørs

Photo: Randy Fath

Hvis du er så heldig at have en terrasse eller et udendørs område tæt på dit hjem, så kan du lige så godt drage fordel af det. En god måde er at bruge en passende olie for at komme i det helt rigtige humør. Her er volant økologisk Cabin blandingen anbefalet.

Olieblandingen indeholder gran, fyrretræ og thuja, og den bringer tankerne hen på urørt skandinavisk natur. Kombinationen er ideel, hvis du bor i byen, men længes efter naturoplevelser. Duften vil hjælpe dig med at komme i det helt rigtige humør, og den er især skøn ved daggry. Tilsæt 15-20 dråber af olien i din diffuser, og mærk effekten af denne blanding.

Cabin
Cabin
Cabin
Cabin
Cabin

Cabin

179 kr

Er du nysgerrig på, hvad æteriske olier kan gøre for dig?

98,8%

oplever positive effekter inden for 30 dage efter at have købt æteriske olier og diffusere fra volant

TrustScore 4,7 | 800+ anmeldelser
"Jeg modtog min Terracotta Volant lige efter jul, og den har været brugt lige siden. Jeg elsker duften af olierne, og jeg har lært at balancere styrken, så den passer til min familie og mig. Jeg kan anbefale den til alle, der elsker æteriske olier." Robert S.
"Perfekt til meditation, især Geranium. Og Grapefruit til yoga." Cathy S.
"Let at skifte mellem abonnementsprodukter, har testet fem olier. Meget tilfreds." Mary H.
"Jeg elsker at modtage æteriske olier i min postkasse hver måned og skønne opskrifter i min indbakke." Johan J.
"Jeg har ledt efter æteriske olier til aromaterapi, disse olier giver mig et boost." Svetlana W.
"Jeg købte Volant diffuseren, og jeg er helt vild med den! Jeg bruger den hver dag, og jeg er supertilfreds. Fantastisk oplevelse." Agnieszka S.
"Jeg havde svært ved at falde i søvn før, men Sleep blandingen har ændret det." Chloe L.

Other blog posts