90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Mani om boligindretning og aromaterapi

Vi havde fornøjelsen af at tale med influenceren Mani (@afrobohemianliving) fra Tyskland om boligindretning og aromaterapi. Lær Mani bedre at kende i dette indlæg.

1. Hvad er vigtigst for dig, når det kommer til boligindretning?

Jeg bor tæt på naturen mellem en skov og en sø. Den natur og harmoni, der omgiver mig til dagligt, afspejler sig også i mit hjem. Jeg udtrykker også mine afrikanske rødder i mit hjem. Du kan med andre ord finde og genkende mig i mit hjem.

2. Hvad er det første som du lægger mærke til i andre folks hjem?

Atmosfæren er det første jeg "mærker", når jeg træder ind i en anden persons hjem. Hvordan er menneskerne i hjemmet, hvad bemærker jeg, hvordan lugter det, hvilke farver og møbler er der brugt, er det opryddeligt eller kaotisk? Et persons hjem afspejler virkelig personens karakter.

3. Hvordan bruger du aromaterapi i din hverdag, og hvordan hjælper din diffuser dig?

Aromaterapi har været en fast følgesvend i min hverdag i snart mange år. Hvem kan ikke huske duften af en smuk blomstrende rose? Denne duft kan nemt genkaldes!

Min morgen starter med én duft og aftenen afsluttes med en anden. Mine aftendufte er lette og afslappende dufte til soveværelset, for det meste lavendel eller frankincense. Mine morgendufte vil typisk være friske og opkvikkende, f.eks. citron, appelsin eller min yndlings æteriske olieblanding "Breathe" fra Volant. Om vinteren er et varmt bad med et par dråber eukalyptus eller geranium ren balsam for sjælen.

4. Hvilke positive effekter kan du konstatere ved at bruge aromaterapi?

Den positive effekt, som jeg kan konstatere udover velvære er, at der er en vidunderlig duft i rummet, som er meget naturlig og diskret. Jeg kan godt lide at kunne spraye en ny duft hver dag alt efter mit humør.

5. Hvilke æteriske olier er dine favoritter?

Breathe, Lavendel, Frankincense, Sleep og Geranium.

Er du nysgerrig på, hvad æteriske olier kan gøre for dig?

98,8%

oplever positive effekter inden for 30 dage efter at have købt æteriske olier og diffusere fra volant

TrustScore 4,7 | 800+ anmeldelser
"Jeg modtog min Terracotta Volant lige efter jul, og den har været brugt lige siden. Jeg elsker duften af olierne, og jeg har lært at balancere styrken, så den passer til min familie og mig. Jeg kan anbefale den til alle, der elsker æteriske olier." Robert S.
"Perfekt til meditation, især Geranium. Og Grapefruit til yoga." Cathy S.
"Let at skifte mellem abonnementsprodukter, har testet fem olier. Meget tilfreds." Mary H.
"Jeg elsker at modtage æteriske olier i min postkasse hver måned og skønne opskrifter i min indbakke." Johan J.
"Jeg har ledt efter æteriske olier til aromaterapi, disse olier giver mig et boost." Svetlana W.
"Jeg købte Volant diffuseren, og jeg er helt vild med den! Jeg bruger den hver dag, og jeg er supertilfreds. Fantastisk oplevelse." Agnieszka S.
"Jeg havde svært ved at falde i søvn før, men Sleep blandingen har ændret det." Chloe L.

Other blog posts