⭐⭐⭐⭐⭐ Mere end 100.000 glade kunder

Mani om boligindretning og aromaterapi

Vi havde fornøjelsen af at tale med influenceren Mani (@afrobohemianliving) fra Tyskland om boligindretning og aromaterapi. Lær Mani bedre at kende i dette indlæg.

1. Hvad er vigtigst for dig, når det kommer til boligindretning?

Jeg bor tæt på naturen mellem en skov og en sø. Den natur og harmoni, der omgiver mig til dagligt, afspejler sig også i mit hjem. Jeg udtrykker også mine afrikanske rødder i mit hjem. Du kan med andre ord finde og genkende mig i mit hjem.

2. Hvad er det første som du lægger mærke til i andre folks hjem?

Atmosfæren er det første jeg "mærker", når jeg træder ind i en anden persons hjem. Hvordan er menneskerne i hjemmet, hvad bemærker jeg, hvordan lugter det, hvilke farver og møbler er der brugt, er det opryddeligt eller kaotisk? Et persons hjem afspejler virkelig personens karakter.

3. Hvordan bruger du aromaterapi i din hverdag, og hvordan hjælper din diffuser dig?

Aromaterapi har været en fast følgesvend i min hverdag i snart mange år. Hvem kan ikke huske duften af en smuk blomstrende rose? Denne duft kan nemt genkaldes!

Min morgen starter med én duft og aftenen afsluttes med en anden. Mine aftendufte er lette og afslappende dufte til soveværelset, for det meste lavendel eller frankincense. Mine morgendufte vil typisk være friske og opkvikkende, f.eks. citron, appelsin eller min yndlings æteriske olieblanding "Breathe" fra Volant. Om vinteren er et varmt bad med et par dråber eukalyptus eller geranium ren balsam for sjælen.

4. Hvilke positive effekter kan du konstatere ved at bruge aromaterapi?

Den positive effekt, som jeg kan konstatere udover velvære er, at der er en vidunderlig duft i rummet, som er meget naturlig og diskret. Jeg kan godt lide at kunne spraye en ny duft hver dag alt efter mit humør.

5. Hvilke æteriske olier er dine favoritter?

Breathe, Lavendel, Frankincense, Sleep og Geranium.

Curious of what essential oils can do for you?

98.8%

experience positive effects within 30 days of buying volant essential oils and diffusers.

TrustScore 4.7 | 300+ reviews
"I received my Terracotta Volant right after Christmas and it has been routinely used! I love the smell of the oils and have learned to balance to strength for me and my family. I recommend it to anyone who loves essential oils." Robert S.
"Perfect for meditation, especially Geranium. And Grapefruit for yoga." Cathy S.
"Easy to switch between subscription products, have tested 5 oils. Very satisfied" Mary H.
"I love getting essential oils in my post box every month, cool recipes by mail as well" Johan J.
"Been looking for essential oils for aromatherapy, these oils give me a boost" Svetlana W.
"I purchesed Volant diffuser, and I am obsessed with it! I am using it every day and I feel super satisfied. Excellent experience." Agnieszka S.
"Struggled to fall asleep before, the blend Sleep has changed that" Chloe L.

Other blog posts