90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Mest indflydelsesrige personer i aromaterapi 2022

Undersøgt og skrevet af Ezequiel Aranguren

Vil du gerne lære mere om æteriske olier og aromaterapi? At følge de rette eksperter er et godt sted at starte. I en branche hvor der er mange forskellige stemmer og meninger, og nogle er mindre troværdige end andre, kan dette være udfordrende.

For at hjælpe dig har vi researchet og lavet en liste med de 50 bedste eksperter inden for aromaterapi, som du bør følge i 2022. De er rangeret baseret på deres ekspertise og indflydelse på området.

 #mythbuster #safety #educator

Robert Tisserand er en international taler, konsulent og underviser inden for videnskab og fordelene ved at bruge æteriske olier, og hvordan man bruger dem sikkert og effektivt. Æteriske olier er hjertet af hans brand, som er bygget på æteriske olier. Han forstår æteriske olier som ingen andre.

Han er passioneret omkring at forbedre folks velvære, og han har et unikt team i UK af eksperter, der både blander og producerer de bedste æteriske olier af høj kvalitet på deres virksomhed i West Sussex.

Robert har for mange det sidste ord, når det kommer til æteriske olier. Ligeledes er det ham, der maner myter om æteriske olier til jorden.

Er du nysgerrig på, hvad æteriske olier kan gøre for dig?

98,8%

oplever positive effekter inden for 30 dage efter at have købt æteriske olier og diffusere fra volant

TrustScore 4,7 | 800+ anmeldelser
"Jeg modtog min Terracotta Volant lige efter jul, og den har været brugt lige siden. Jeg elsker duften af olierne, og jeg har lært at balancere styrken, så den passer til min familie og mig. Jeg kan anbefale den til alle, der elsker æteriske olier." Robert S.
"Perfekt til meditation, især Geranium. Og Grapefruit til yoga." Cathy S.
"Let at skifte mellem abonnementsprodukter, har testet fem olier. Meget tilfreds." Mary H.
"Jeg elsker at modtage æteriske olier i min postkasse hver måned og skønne opskrifter i min indbakke." Johan J.
"Jeg har ledt efter æteriske olier til aromaterapi, disse olier giver mig et boost." Svetlana W.
"Jeg købte Volant diffuseren, og jeg er helt vild med den! Jeg bruger den hver dag, og jeg er supertilfreds. Fantastisk oplevelse." Agnieszka S.
"Jeg havde svært ved at falde i søvn før, men Sleep blandingen har ændret det." Chloe L.

Other blog posts