⭐⭐⭐⭐⭐ Mere end 100.000 glade kunder

Mest indflydelsesrige personer i aromaterapi 2022

Undersøgt og skrevet af Ezequiel Aranguren

Vil du gerne lære mere om æteriske olier og aromaterapi? At følge de rette eksperter er et godt sted at starte. I en branche hvor der er mange forskellige stemmer og meninger, og nogle er mindre troværdige end andre, kan dette være udfordrende.

For at hjælpe dig har vi researchet og lavet en liste med de 50 bedste eksperter inden for aromaterapi, som du bør følge i 2022. De er rangeret baseret på deres ekspertise og indflydelse på området.

 #mythbuster #safety #educator

Robert Tisserand er en international taler, konsulent og underviser inden for videnskab og fordelene ved at bruge æteriske olier, og hvordan man bruger dem sikkert og effektivt. Æteriske olier er hjertet af hans brand, som er bygget på æteriske olier. Han forstår æteriske olier som ingen andre.

Han er passioneret omkring at forbedre folks velvære, og han har et unikt team i UK af eksperter, der både blander og producerer de bedste æteriske olier af høj kvalitet på deres virksomhed i West Sussex.

Robert har for mange det sidste ord, når det kommer til æteriske olier. Ligeledes er det ham, der maner myter om æteriske olier til jorden.

Curious of what essential oils can do for you?

98.8%

experience positive effects within 30 days of buying volant essential oils and diffusers.

TrustScore 4.7 | 300+ reviews
"I received my Terracotta Volant right after Christmas and it has been routinely used! I love the smell of the oils and have learned to balance to strength for me and my family. I recommend it to anyone who loves essential oils." Robert S.
"Perfect for meditation, especially Geranium. And Grapefruit for yoga." Cathy S.
"Easy to switch between subscription products, have tested 5 oils. Very satisfied" Mary H.
"I love getting essential oils in my post box every month, cool recipes by mail as well" Johan J.
"Been looking for essential oils for aromatherapy, these oils give me a boost" Svetlana W.
"I purchesed Volant diffuser, and I am obsessed with it! I am using it every day and I feel super satisfied. Excellent experience." Agnieszka S.
"Struggled to fall asleep before, the blend Sleep has changed that" Chloe L.

Other blog posts