90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Aromaterapi på arbejdet

Et hemmeligt produktivitets-hack er at bruge aromaterapi på arbejdet. Æteriske olier kan give dig et energi boost, reducere stress, forbedre dit humør og give dig bedre koncentration.

Hvordan virker aromaterapi?

Ifølge Entrepreneur, er lugtesansen vores stærkeste sans, og er den af vores sanser der er bedst i stand til at påvirke vores hjerneaktivitet. Lugtesansen er  nemlig direkte forbundet med de områder af hjernen, der behandler indlæringen og følelserne. Aromaterapi kan oven i købet hjælpe visse personer med at opretholde et sundt et sundt blodtryk.

Ved at udnytte aromaens iboende potentiale kan du nu tage kontrol over din mentale og følelsesmæssige tilstand på arbejdet. En undersøgelse fra Takasago (kunne være partisk) viste, at der blev lavet 54% færre tastefejl med citrusolier i luften.

Mange virksomheder introducerer lige nu aromaterapi som en del af deres wellness-programmer på kontoret. Aromaterapi kan nemlig være en fantastisk måde at reducere stress på, samt forøge de ansattes fokus i et ofte hektisk kontormiljø.

Sådan bruger du olierne på kontoret

Der findes mange måder at bruge æteriske olier på. Vi har i de følgende samlet de olier, der egner sig bedst til at blive brugt på kontoret. Hvis du ønsker at læse om andre måder at bruge æteriske olier på, så kunne du også læse vores blogindlæg med brugertips til æteriske olier.

Hvid Stendiffuser
Hvid Stendiffuser
Hvid Stendiffuser
Hvid Stendiffuser
Hvid Stendiffuser
Hvid Stendiffuser

Hvid Stendiffuser

799 kr

Mest effektivt: En aroma diffuser

Aroma diffusere er den nemmeste måde at bruge æteriske olier på i hverdagen. Vær på udkig efter diffusere, der er "ultralydsbaserede". Overvej dernæst, hvor meget diffuser kraft du ønsker dig. Resten af kontoret vil nemlig måske ikke holde nær så meget af den duft du bruger, som du gør. Hæld nu blot den angivne mængde vand i din diffuser og brug ca. 10 dråber olie pr. 100 ml vand.

Anvend olien på dine pulspunkter

For at opnå en øjeblikkelig virkning, så kan aromaterapi olier blandes med neutrale bæreolier, og påføres på pulspunkterne på håndleddet, nakken og tindingerne. Brug aldrig rene, ufortyndede æteriske olier direkte på huden (også kaldet "neat"). Du kan fortynde dem i en 5 til 1 opløsning med vand eller bæreolie (læs mere om bæreolier her) for at anvende olien på en sikker måde.

Som creme

Creme blandet med æteriske olier kan masseres ind på huden for at tilføre duftens fordele til luften samt oliernes fordele til huden.

Æterisk oliespray

Tilsæt 10 dråber æterisk olie i en lille sprayflaske fyldt med vand, og ryst flasken kraftigt. Spray blandingen på dit ansigt eller din krop. Pas dog på med ikke at få æterisk olie i øjne, næse eller mund, når du bruger sprayen.

I klimaanlægget

Hvis hele kontoret ønsker at drage fordel af aromaterapi, så er det faktisk også muligt at bruge kontorets klimaanlæg som en diffuser. Udskift filteret på dit klimaanlæg, og dryp hernæst 10-20 dråber olie på det nye filter (tilpas mængden til rummets størrelse og den ønskede duftspredning).

Hvilke olier bør du bruge?

Der findes mange forskellige æteriske olier, og de har alle forskellige egenskaber. Vi har håndplukket de bedste olier, som vi ved kan hjælpe dig på kontoret.

Du kan læse vores gennemgang af de 20 bedste æteriske olier i dette blogindlæg.

Energy
Energy
Energy
Energy
Energy

Energy

Focus
Focus
Focus
Focus
Focus

Focus

Relax
Relax
Relax
Relax
Relax

Relax

Økologisk Eucalyptus Æterisk Olie
Økologisk Eucalyptus Æterisk Olie
Økologisk Eucalyptus Æterisk Olie
Økologisk Eucalyptus Æterisk Olie
Økologisk Eucalyptus Æterisk Olie

Økologisk Eucalyptus Æterisk Olie

Bedre helbred på arbejdspladsen

En samling af de bedste olier mod hovedpine og som hjælper på det generelle velbefindende
- volant økologisk Eucalyptus æterisk olie
- volant økologisk Tea Tree æterisk olie
- volant økologisk Grapefruit æterisk olie

Læs mere om forskningen i disse olier.

Har du spørgsmål om brugen af æteriske olier på kontoret? Kontakt en aromaekspert på hello@volantaroma.com, hvis du har spørgsmål eller tilbagemeldinger :-)

Er du nysgerrig på, hvad æteriske olier kan gøre for dig?

98,8%

oplever positive effekter inden for 30 dage efter at have købt æteriske olier og diffusere fra volant

TrustScore 4,7 | 800+ anmeldelser
"Jeg modtog min Terracotta Volant lige efter jul, og den har været brugt lige siden. Jeg elsker duften af olierne, og jeg har lært at balancere styrken, så den passer til min familie og mig. Jeg kan anbefale den til alle, der elsker æteriske olier." Robert S.
"Perfekt til meditation, især Geranium. Og Grapefruit til yoga." Cathy S.
"Let at skifte mellem abonnementsprodukter, har testet fem olier. Meget tilfreds." Mary H.
"Jeg elsker at modtage æteriske olier i min postkasse hver måned og skønne opskrifter i min indbakke." Johan J.
"Jeg har ledt efter æteriske olier til aromaterapi, disse olier giver mig et boost." Svetlana W.
"Jeg købte Volant diffuseren, og jeg er helt vild med den! Jeg bruger den hver dag, og jeg er supertilfreds. Fantastisk oplevelse." Agnieszka S.
"Jeg havde svært ved at falde i søvn før, men Sleep blandingen har ændret det." Chloe L.

Other blog posts