90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

AROMATERAPI & ÆTERISKE OLIER

Vi ved det godt.
Aromaterapi og æteriske olier kan være en stor mundfuld at få styr på i begyndelsen. Men sådan behøver det ikke være. Her er vores fire bedste guides til en god start på din nye aromatiske rejse.

Founder image

Æteriske olier

Æteriske olier er koncentrerede væsker som er udvundet fra plantedele som for eksempel blade, bær, frø, bark, harpiks, træ, frugt og blomster.

Lær mere om hvordan de er lavet og udforsk de 20 mest populære æteriske olier og deres egenskaber.

Daniel Hoftun
11 min read

Tobias Nervik
13 min læsetid

Hvad er en diffuser?

Diffusere er udstyret med en vibrerende keramisk plade, som spalter vandet og de æteriske olier til en lind strøm af kølig damp. Det svarer næsten til samme følelse, som hvis man stod tæt på et vandfald og mærkede den lette damp i luften. På samme måde damper diffuseren lette strøg af æteriske olier ud i luften i hjemmet. Nyd de 100% rene naturlige fordele ved æteriske olier på en simpel måde.

Lær mere
Product image
Founder image

Brugertips til æteriske olier

Æteriske olier kan benyttes på mange måder. Vi har her samlet de forskellige måder, som vores kunder finder mest hjælpsomme i deres liv.

Bloggen belyser de mest populære måder at benytte æteriske olier - både med og uden en diffuser. Dyk også ned i over 30 forskellige opskrifter og idéer.

Tobias Nervik
17 min read

Tobias Nervik
20 min læsetid

Forskning og videnskab 

Æteriske olier har været benyttet af mennesker i flere tusinde år. Ikke desto mindre har vi stadig kun udforsket en brøkdel af deres potentiale indtil videre. Dyk ned i den seneste forskning og videnskab vedrørende æteriske olier.

Tobias Nervik
13 min læsetid

Daniel Hoftun
12 min read

#1 Trustpilot wellness brand

KØB NU