90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Founder image

Velkommen til vores verden

Æteriske olier har potentialet til at ændre vores humør. De kan berolige os, give os energi, forbedre vores opmærksomhed og hjælpe os med at sove bedre. De kan endda tage os tilbage til et fjernt minde - ligesom hvordan en bestemt parfume kan minde dig om din første forelskelse.

Founder image

Hvem vi er

Vi er optimister. Drømmere. Vi tror på en bedre verden, og vi gør vores bedste for at gøre en positiv, bæredygtig og langvarig forskel i vores kunders og deres kæres liv.

Vi er førende inden for naturlig aroma og produktdesign. Vi har presset vores kompetencer og visioner til det yderste, og dermed skabt moderne kunstprodukter til hverdagsbrug.

Founder image

Hvad vi gør

Med vores skandinaviske rødder, har vi taget de simple, minimalistiske og moderne designprincipper til os, og skaber tidløse og funktionelle produkter.

Vi er på en mission for at skabe en bedre verden.

Derfor gør vi det

Vi tror på kærlighed. Familie. Inklusion. Og at der er en plads til alle. Vi gør vores bedste for at skabe produkter der kan bringe mennesker sammen, på trods af landegrænser og oprindelse. 

Vi stræber efter at blive mere bæredygtige hver dag, og reducere vores aftryk. Volants diffusers cover er fremstillet af porcelæn, og basen består af BPA-frit plastik. Vi bruger glas til de æteriske oliers flasker og papir som indpakning.

Product image
Product image

Vores produkter

Vi er vilde med detaljer og formål, så vores team har designet en diffuser der er ligeså effektiv som den er elegant. Hver diffuser er unik og håndlavet i porcelæn af høj kvalitet. Vi har udvalgt kun de absolut bedste, økologiske, 100% rene æteriske olier, hentet fra hele verden.

Vores stifter

Daniel voksede op i en lille by på landet i Norge, og blev introduceret til den naturlige livsstil fra en ung alder. Han byggede den første volant kollektion fra sin lejlighed, hvor han selv pakkede hver ordre og leverede dem på sin cykel. I dag leder han et team fra hovedkvarteret i Oslo, Norge.

Spørgsmål? Besøg vores FAQ-side for mere information.