🇩🇰 Gratis fragt over 500 kr / Altid gratis retur

The Essential Blog

A blog by volant, helping people live a natural and healthy life.

Must Reads

Top 18 Aromaterapi Eksperter Du Skal Følge i 2021

Aromaterapi er en ældgammel praksis, der har været brugt i mange århundreder som en metode til at helbrede både krop og sind. I disse år anvender folk nu mere end nogensinde før aromaterapi som en måde at helbrede alt fra stress, smerte og sygdom på. I  det følgende vil vi dele 18 eksperter i aromaterapi med dig, som du kan følge for at få de bedste tips til, hvordan du kan pleje dit helbred med æteriske olier. 

Fem fantastiske fakta, som du ikke vidste om aromaterapi olier

Æteriske olier har mange forskellige anvendelsesmuligheder, lige fra at friske dit hjem op og få det til at dufte dejligt, til at skabe et afslappende miljø samt lindre symptomer på visse kroniske lidelser. Mange mennesker er dog ikke klar over, hvor omfattende fordelene ved aromaterapeutiske olier rent faktisk er, og hvor længe de har været anvendt i hele verden. 

Mani om boligindretning og aromaterapi

Vi havde fornøjelsen af at tale med influenceren Mani (@afrobohemianliving) fra Tyskland om boligindretning og aromaterapi. Lær Mani bedre at kende i dette indlæg.

Spa-inspirerede Æteriske Olier - Tips til Fredfyldte Dufte

Der findes ikke noget der er mere beroligende end den duft der møder dig, når du træder indenfor i et spa. Lige fra første sekund du træder ind ad døren, så kan du mærke at stressen letter fra dine skuldre, dine bekymringer forsvinder og dit sind fyldes med ro. Ville du ikke elske at have den samme følelse i dit eget hjem?

Hvordan laves æteriske olier?

Æteriske olier er koncentrerede ekstrakter, der er taget direkte fra planter. Hver eneste æteriske olie har dens egen unikke række af fordele og anvendelsesmuligheder, lige fra at forbedre humøret og lindre depressioner til at bekæmpe infektioner og dræbe bakterier. Dette gør æteriske olier til et værdifuldt redskab til at fremme naturlig sundhed og velvære. Men hvordan fremstilles æteriske olier egentlig?

Forkæl krop og sind med de bedste æteriske sommerolier

Sommeren er den perfekte årstid til at nulstille og forynge din krop, og æteriske olier er den perfekte måde at komme i gang med dette på. Hvis du vælger de rigtige æteriske sommerolier, så kan du komme i sommerstemning, og give dit humør og energiniveau et boost, så du kan få mest muligt ud af de lange sommerdage.

Liv, kunst og æteriske olier: Et interview med Yukiko Noritake

Hvad får man, hvis man blander en passion for kunst med kærlighed til æteriske olier? Vi mener at Yukiko Noritakes arbejde taler for sig selv. 

Kan du give æteriske olier i gave? 6 aromaterapi gaveideer

Det er den tid på året, hvor du sikkert er begyndt at overveje de bedste gaver til de særlige personer i dit liv. Måske er du på udkig efter noget unikt med personlighed og mening, fordi du gerne vil have, at de ved, hvor meget du holder af dem.

Tips & Recipes

Forvandl saunaen med æteriske olier

At bruge æteriske olier i saunaen er populært, og i dette indlæg kan du lære mere om, hvordan du bruger æteriske olier til at forbedre din saunaoplevelse.

6 opskrifter med æteriske olier som du vil elske

Der findes utallige opskrifter på æteriske olieblandinger. Her har vi samlet de 6 bedste opskrifter til aroma diffusere.

Fodbad med æteriske olier

At tage et fodbad efter en lang dag er blevet et af mine enkle, men vigtigste ritualer. Det er noget, jeg gør derhjemme, på hoteller og med varmt vand på tur i ødemarken.

Æterisk olieblanding: Stress af

Når arbejdsdagen er overstået, så kan du hæve glasset for alle dine succeser uanset deres størrelse med en krydret aroma diffuser cocktail. Vi kalder den for stress af.

Olieblanding opskrift: Retreat

Vi har designet denne opskrift til at dufte som et spa-ophold.

En håndklæde opfrisker, der dufter som en havbrise

En naturlig spray er en god måde til altid at have friskduftende håndklæder.

En naturlig hårolie

Æteriske olier der indeholder frankincense, bergamotte og amber giver en vidunderlig base til dit hårs duft.

Aromaterapi på arbejdet

Et hemmeligt produktivitets-hack er at bruge aromaterapi på arbejdet. Æteriske olier kan give dig et energi boost, reducere stress, forbedre dit humør og give dig bedre koncentration.

Curious of what essential oils can do for you?

98.8%

experience positive effects within 30 days of buying volant essential oils and diffusers.

TrustScore 4.7 | 300+ reviews
"I received my Terracotta Volant right after Christmas and it has been routinely used! I love the smell of the oils and have learned to balance to strength for me and my family. I recommend it to anyone who loves essential oils." Robert S.
"Perfect for meditation, especially Geranium. And Grapefruit for yoga." Cathy S.
"Easy to switch between subscription products, have tested 5 oils. Very satisfied" Mary H.
"I love getting essential oils in my post box every month, cool recipes by mail as well" Johan J.
"Been looking for essential oils for aromatherapy, these oils give me a boost" Svetlana W.
"I purchesed Volant diffuser, and I am obsessed with it! I am using it every day and I feel super satisfied. Excellent experience." Agnieszka S.
"Struggled to fall asleep before, the blend Sleep has changed that" Chloe L.