90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

The Essential Blog

En blog af Volant, der inspirerer til at leve et mere naturligt og sundt liv.

Skal læses

5 Ideas for Great Valentine's Gifts: How to infuse your partner life with joy and wellness

Vil du gerne give din partner noget helt særligt til valentinsdag? I denne artikel deler vi vores fem bedste ideer, der vil gøre denne valentinsdag ekstra speciel.

Best essential oils for detox - Amazing tips

Hvis du har brug for at slappe af efter en hård uge eller bare en travl hverdag, så vil du elske et detox karbad. Dette er en fantastisk måde at fjerne giftstoffer fra kroppen, og det giver en forfriskende og oplivende følelse, der giver dig energi til at tackle livet.

5 Great Reasons to Use Essential Oils for Relaxation and Mental Health

Det er videnskabeligt bevist, at brugen af aromaer kan ændre på bevidstheden  og dermed forbedre det mentale helbred. Dette er, fordi aromaer er et resultat af luftbårne molekyler gennem næsen. 

5 Best Tips for Diluting your Essential Oils

For at bruge æteriske olier sikkert på din hud og i dit hjem er det vigtigt at fortynde dem. Dette kan hjælpe med at forebygge hudirritation, samtidig med at det hjælper med effektivt at sprede de æteriske olier. Men hvordan fortynder du en æterisk olie, og hvilke fejl skal du undgå?

Volant Most Influential People in Aromatherapy 2022

Vil du gerne lære mere om æteriske olier og aromaterapi? At følge de rette eksperter er et godt sted at starte. I en branche hvor der er mange forskellige stemmer og meninger, og nogle er mindre troværdige end andre, kan dette være udfordrende.

Complete Guide To Lavender Essential Oil

Lavendelolie er en af de mest populære og researchet æteriske olier i verden takket være oliens mange egenskaber og fordele. Disse inkluderer afslapning, reducering af angst og stress, forbedret søvnkvalitet og hjælp med at hele sår, blandt mange andre fordele.

Essential oils and pets: Everything you need to know

Mange mennesker bruger aromaterapi til at behandle en bred vifte af sygdomme og til at forbedre deres mentale, emotionelle og fysiske velvære. 

The Best Carrier Oils for Essential Oils

En efterhånden meget populær måde at bruge æteriske olier på er ved at smøre dem på huden. Det bevirker, at din udvalgte olies særlige egenskaber kan trænge ind i din hud, hvorved du kan få den fulde gavn af oliernes holistiske fordele på adskillige måder på samme tid!

Tips & Opskrifter

Transform the sauna with essential oils

At bruge æteriske olier i saunaen er populært, og i dette indlæg kan du lære mere om, hvordan du bruger æteriske olier til at forbedre din saunaoplevelse.

6 recipes for essential oils you will love

Der findes utallige opskrifter på æteriske olieblandinger. Her har vi samlet de 6 bedste opskrifter til aroma diffusere.

Footbath with essential oils

At tage et fodbad efter en lang dag er blevet et af mine enkle, men vigtigste ritualer. Det er noget, jeg gør derhjemme, på hoteller og med varmt vand på tur i ødemarken.

Essential Oil Mixture: Stress down

Når arbejdsdagen er overstået, så kan du hæve glasset for alle dine succeser uanset deres størrelse med en krydret aroma diffuser cocktail. Vi kalder den for stress af.

Oil mixture recipe: Retreat

Vi har designet denne opskrift til at dufte som et spa-ophold.

A towel freshener that smells like sea breeze

En naturlig spray er en god måde til altid at have friskduftende håndklæder.

A natural hair oil

Æteriske olier der indeholder frankincense, bergamotte og amber giver en vidunderlig base til dit hårs duft.

Aromatherapy at work

Et hemmeligt produktivitets-hack er at bruge aromaterapi på arbejdet. Æteriske olier kan give dig et energi boost, reducere stress, forbedre dit humør og give dig bedre koncentration.

Er du nysgerrig på, hvad æteriske olier kan gøre for dig?

98,8%

oplever positive effekter inden for 30 dage efter at have købt æteriske olier og diffusere fra volant

TrustScore 4,7 | 800+ anmeldelser
"Jeg modtog min Terracotta Volant lige efter jul, og den har været brugt lige siden. Jeg elsker duften af olierne, og jeg har lært at balancere styrken, så den passer til min familie og mig. Jeg kan anbefale den til alle, der elsker æteriske olier." Robert S.
"Perfekt til meditation, især Geranium. Og Grapefruit til yoga." Cathy S.
"Let at skifte mellem abonnementsprodukter, har testet fem olier. Meget tilfreds." Mary H.
"Jeg elsker at modtage æteriske olier i min postkasse hver måned og skønne opskrifter i min indbakke." Johan J.
"Jeg har ledt efter æteriske olier til aromaterapi, disse olier giver mig et boost." Svetlana W.
"Jeg købte Volant diffuseren, og jeg er helt vild med den! Jeg bruger den hver dag, og jeg er supertilfreds. Fantastisk oplevelse." Agnieszka S.
"Jeg havde svært ved at falde i søvn før, men Sleep blandingen har ændret det." Chloe L.