90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

The Essential Blog

En blog af Volant, der inspirerer til at leve et mere naturligt og sundt liv.

Skal læses

Æteriske olier og kæledyr: Alt du bør vide

Mange mennesker bruger aromaterapi til at behandle en bred vifte af sygdomme og til at forbedre deres mentale, emotionelle og fysiske velvære. 

Hvad er æteriske olier?

Du har sikkert en idé om, hvad æteriske olier er, men når man først dykker ned i emnet, så finder man hurtigt ud af, at der er meget mere at komme efter. Både i selve udvindingen og skabelsen af æteriske olier, men især også i selve brugen af dem. Meget mere end du kan forestille dig.

Danmarks bedste boliginfluencer

Who are the hottest Danish home influencers? Who deserves an award for their incredible accounts? And who should you be following online? Get ready to find out - because we’ve rounded up the top German home influencers that are giving us the home decor inspiration we need.

Hvad er aromaterapi?

Mennesket har gjort brug af aromaterapi igennem flere tusinde år. De gamle civilisationer i Kina, Egypten og Indien ville faktisk kunne være i stand til at svare på netop det spørgsmål, eftersom de benyttede sig af det! Aromaterapi har med andre ord været en velkendt praksis i mere end 5000 år.

TikTok hævder at rosemarinvand er hemmeligheden bag god hårvækst — Men er det nu også rigtigt?

At bruge rosmarinvand eller “te” for at øge hårvæksten er en af de seneste trends på Instagram og TikTok - og af en god grund. Dette hårvækst-produkt indeholder let tilgængelige og helt igennem naturlige ingredienser, det er nemt at lave, dufter fantastisk og egner sig til alle hårtyper

Komplet guide til rosmarinvand

Rosmarinvand, der er udråbt som det nye risvand, er mildt, effektivt og utroligt godt for dit hår. Det mindsker hårtab og stimulerer væksten ved hver brug. Ikke alene kan du lave dette produkt derhjemme ved hjælp af æterisk rosmarinolie eller rosmarinblade, men det er også sikkert for alle hårtyper.

Top 5 svampedræbende æteriske olier til hud, hovedbund og negle

Mange æteriske olier har svampedræbende egenskaber, hvilket betyder, at de fungerer som et naturligt fungicid. Dette gør æteriske olier til et kraftfuldt naturligt middel mod tilstande som ringorm, fodsvamp og tåneglesvamp.

Kan oliediffusere være skadelige for lungerne?

Ved at sprede æteriske olier i dit hjem kan du skabe en afslappende og beroligende atmosfære. Vores lugtesans er ekstremt stærk, så det er ikke underligt, at diffusorer er blevet så populære. Selv den svageste duft kan skabe en fysisk eller følelsesmæssig reaktion, ligesom duften af friskbagt brød kan bringe barndomsminder tilbage, eller hvordan duften af en parfume kan minde dig om en person, du kendte engang ... Diffusere hjælper med at sprede den dejlige duft af æteriske olier rundt i dit hjem.

Tips & Opskrifter

Transform the sauna with essential oils

At bruge æteriske olier i saunaen er populært, og i dette indlæg kan du lære mere om, hvordan du bruger æteriske olier til at forbedre din saunaoplevelse.

6 recipes for essential oils you will love

Der findes utallige opskrifter på æteriske olieblandinger. Her har vi samlet de 6 bedste opskrifter til aroma diffusere.

Footbath with essential oils

At tage et fodbad efter en lang dag er blevet et af mine enkle, men vigtigste ritualer. Det er noget, jeg gør derhjemme, på hoteller og med varmt vand på tur i ødemarken.

Essential Oil Mixture: Stress down

Når arbejdsdagen er overstået, så kan du hæve glasset for alle dine succeser uanset deres størrelse med en krydret aroma diffuser cocktail. Vi kalder den for stress af.

Oil mixture recipe: Retreat

Vi har designet denne opskrift til at dufte som et spa-ophold.

A towel freshener that smells like sea breeze

En naturlig spray er en god måde til altid at have friskduftende håndklæder.

A natural hair oil

Æteriske olier der indeholder frankincense, bergamotte og amber giver en vidunderlig base til dit hårs duft.

Aromatherapy at work

Et hemmeligt produktivitets-hack er at bruge aromaterapi på arbejdet. Æteriske olier kan give dig et energi boost, reducere stress, forbedre dit humør og give dig bedre koncentration.

Er du nysgerrig på, hvad æteriske olier kan gøre for dig?

98,8%

oplever positive effekter inden for 30 dage efter at have købt æteriske olier og diffusere fra volant

TrustScore 4,7 | 800+ anmeldelser
"Jeg modtog min Terracotta Volant lige efter jul, og den har været brugt lige siden. Jeg elsker duften af olierne, og jeg har lært at balancere styrken, så den passer til min familie og mig. Jeg kan anbefale den til alle, der elsker æteriske olier." Robert S.
"Perfekt til meditation, især Geranium. Og Grapefruit til yoga." Cathy S.
"Let at skifte mellem abonnementsprodukter, har testet fem olier. Meget tilfreds." Mary H.
"Jeg elsker at modtage æteriske olier i min postkasse hver måned og skønne opskrifter i min indbakke." Johan J.
"Jeg har ledt efter æteriske olier til aromaterapi, disse olier giver mig et boost." Svetlana W.
"Jeg købte Volant diffuseren, og jeg er helt vild med den! Jeg bruger den hver dag, og jeg er supertilfreds. Fantastisk oplevelse." Agnieszka S.
"Jeg havde svært ved at falde i søvn før, men Sleep blandingen har ændret det." Chloe L.