90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Forestil dig..

..at du går gennem en smuk blomstereng på en varm og solrig sommerdag..

Du har ingen bekymringer, du er fuldstændig afslappet og verden virker bare som et bedre sted..

Det kan du opleve. Hver eneste dag og nat.

Aromadiffusere..

.. er designet til at afgive duft indendørs med æteriske olier og blandinger, og kan hjælpe dig med at få mere energi, bevidsthed, ro og hvile, blot ved et tryk på en knap.

Diffusere skaber den samme forfriskende følelse som det at stå ved et vandfald, alt imens de afgiver duft til luften du indånder med æteriske olier. Et sikkert og naturligt alternativ til duftlys. Tilføj blot olie og vand til din diffuser for at transformere dit hjem om til en oase af friske aromaer.

Du er træt efter en travl dag på arbejdet. Du åbner døren til dit hjem og den friskeste, mest blomsterlige duft du nogensinde har oplevet rammer dig med det samme. Løfter dig op. Styrker dig.

Vi er Volant Aroma og vi har allerede hjulpet tusindvis  af mennesker til et bedre liv med vores smukke diffusere og 100% naturlige økologiske æteriske olier.

Få det hjem du fortjener. Skab dit drømmehjem og gør dig klar til at modtage en storm af komplimenter fra dine venner og familie.

Volants stendiffuser og æteriske olier vand prisen for ''Top 3 bedste wellness produkt'' i Nordeuropa i 2020

98.3 %

af vores kunder oplever positive effekter inden for 30 dage

Spar 919 kr nu

Vi er et nyt skandinavisk brand. Nu vil vi have dig til at teste vores prisvindende produkter. Vi mener det bør være nemt at passe på dig selv og dem du elsker, og kunne gøres til en overkommelig pris.

Begrænset tilbud
: Bestil nu og få vores ultimative e-bog samt tre favorit olier gratis!

Du får:

 • En diffuser efter eget valg
 • Vores tre mest populære blandinger af æteriske olier (Energy, Relax og Sleep) gratis
 • E-bog (150 sider), der indeholder alt hvad du behøver at vide om æteriske olier gratis
 • En diffuser efter eget valg
 • Vores tre mest populære blandinger af æteriske olier (Energy, Relax og Sleep) gratis
 • E-bog (150 sider), der indeholder alt hvad du behøver at vide om æteriske olier gratis

Den normale pris for alt dette er 1839 kr
Bestil i dag og betal kun 919  kr

Farve: Sort

Gratis levering på 1-5 dage

Tilfredshedsgaranti

Vi er sikre på at du vil elske Volant diffuseren. Prøv den i 60 dage derhjemme, og hvis du af en eller anden grund ønsker at returnere den, tilbyder vi gratis retur og alle pengene tilbage - uden spørgsmål.

Kendt fra

Kate D.

Jeg er forelsket!!! Diffuseren var på min Instagram feed i en reklame og jeg syntes så godt om den at jeg var nødt til at få fat i den. Det tog næsten en uge at beslutte hvilken farve jeg ville have, fordi de alle sammen er så smukke. Jeg valgte clay fordi den passer til indretningen i min stue. Men jeg planlægger at købe en til i black og stille den i mit soveværelse.

Jenna J.

Jeg har været totalt afhængig efter jeg købte diffuseren, elsker at bruge de forskellige olieblandinger energy og relax alt efter tidspunktet på dagen. Jeg elsker også at kigge på den fordi den er så smuk! Jeg har også modtaget meget nyttig information i e-mails, og kundeservice er super. Kan klart anbefales!

Hannah R.

Æteriske olier er rent guld. Min søster introducerede mig til æteriske olier for noget tid siden, og jeg blev bare helt besat !! Jeg har virkelig nydt roen og fået reduceret min stress. Og så er det en kæmpe bonus at de også dufter fantastisk !!

Kaja D.

Jeg bruger den hver dag! Efter jeg har fået min diffuser, har jeg brugt den hver eneste dag, og jeg GLÆDER MIG til at vågne og starte min dag med en kop kaffe og lækker duft i mit hjem. Jeg gav også en diffuser til min mor i julegave og hun har haft samme oplevelse. Kan klart anbefale det☺️

Jack L.

Super fedt! Jeg købte Volant diffuser, og jeg er helt vild med den!Jeg bruger den hver dag og er klart tilfreds.Super god oplevelse.Jeg bruger også Sleep olien, den gør mig rolig om aftnen. Kan anbefales til alle.

Helle W.

Jeg var så heldig at få en Volant Diffuser og æteriske olier til at hjælpe mig med at sove til jul. Diffuseren står tændt hver nat. Den giver en lækker og behagelig duft i soveværelset, og jeg føler mere ro, velvære og sover bedre. Der er mange gode dufte at vælge mellem så jeg overvejer også at købe en diffuser til min stue.

The Modern Minimalist

Normalpris: 895 kr

Vores håndlavede stendiffuser er minimalistisk og elegant, og hjælper dig med at sprede æteriske olier i dit hjem. Den keramiske overflade i terracotta ler er frisk og opløfter rummet med sin tilstedeværelse - enten alene eller sammen med dine favorit dekorationer.

Aromadiffusere er designet til at afgive duft til dit hjem med æteriske olier og blandinger. De hjælper dig med at opleve mere energi, bevidsthed, ro og hvile.

Sikker betaling med PayPal og Klarna.

Vores tre bedste blandinger (normalpris 545 kr)

Fald til ro med en sød, blomsterlig aroma  |  15 ml

Økologiske Sleep er blød og rar. Lavender, Frankincense og Palma Rosa er blandet med et strejf af Roman Chamomile for at gøre dig klar til dine aftenrutiner og en lang nattesøvn. Sleep er inspireret af bløde tekstiler og følelsen af friske lagener.

 

Vores tre bedste blandinger (normalpris 545 kr)

Læn dig tilbage og slap af  | 15 ml

Økologiske Relax er blød og beroligende. Den blomsterlige blanding af Palma Rosa, Ylang Ylang, Eucalyptus og Grapefruit skaber den samme atmosfære som i en rolig blomsterhave. Relax giver god mulighed for en rolig familieaften eller lidt velfortjent alenetid.

Den ultimative guide til æteriske olier - gratis

Normalpris 399 kr

 • Hvordan du sikkert anvender æteriske olier
 • 20 populære æteriske olier og deres egenskaber
 • Æteriske olieblandinger og opskrifter til diffuseren
 • Opskrifter på æteriske olier til huden
 • Andre måder at anvende æteriske olier
 • Andre måder at anvende æteriske olier
 • Æteriske oliers historie
 • Hvordan æteriske olier fremstilles

volant aromadiffusere er

Håndlavede

Porcelæn er bæredygtigt og holdbart, og det smukke, elegante materiale giver en mat struktur. Hvert stencover er lavet i hånden, er letvægtigt med en tykkelse på 5 mm, og malet med den mest solide og holdbare farve. Hver eneste diffuser er unik.

Skandinavisk design

Inspireret af skandinaviske minimalistiske, moderne og naturlige principper, har vi designet en aromadiffuser som er effektiv og elegant. Vores diffusere er designet, udviklet og testet i Oslo, Norge. Vores mål er at skabe et moderne stykke dekor til hjemmet.

Effektive

Indeni hver diffuser sidder en lille keramisk plade som skaber en kølig, duftløs tåge når den vibrerer, ligesom tågen man finder ved et vandfald. Denne vibration bryder de æteriske olier ned i mikroskopiske partikler, og spreder tågen i luften så du kan friske dit hjem op på en nem måde.

volant aromadiffusere er

PS: For mindre end du bruger på duftlys hvert år, får du: Den bedste diffuser på markedet, vores tre mest populære blandinger, samt en gratis e-bog på 150 sider, skrevet af aroma-eksperter!

Alt dette med vores ultimative ''tilfreds eller pengene tilbage''-garanti.

Det betyder: Hvis du ikke oplever positive effekter fra vores produkter inden for 30 dage, får du alle pengene tilbage! Vi er sikre på at du vil elske vores diffuser.

Vi er vilde med detaljer og funktionalitet, og vores team har designet en diffuser der er ligeså effektiv som den er elegant. Hver diffuser er unik og håndlavet af porcelæn i den bedste kvalitet.

Du modtager dette unikke tilbud i en kort periode eftersom vi vil vise dig at aromadiffusere er simple men også ekstremt effektive.  

Vi gør vores bedste for at have en positiv, bæredygtig og langvarig indflydelse på vores kunder og deres kæres liv.

Længerevarende stress kan forstyrre din søvn og velvære, og kan føre til udbrændthed og angst. Det er vigtigt at være opmærksom på advarselstegnene og handle.

Føler du dig mere træt, søvnig eller mangler du energi? Prøv vores wellness-produkter nu, helt uden risiko..

Vi har allerede hjulpet tusindvis af mennesker til et bedre liv. 

Begrænset tilbud: Vi har kun et begrænset lager som hurtigt bliver udsolgt!

Daniel,

Spar 919 kr i dag!

gallery + allProductReviews