90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

KARRIERE HOS VOLANT

Europæisk B2C startup med verdensomspændende ambitioner

Founder image

Vores stifter, Daniel

"Min dybe interesse for at optimere livet i hverdagen ved hjælp af aroma, kombineret med min baggrund inden for kemi og computerteknologi førte til volant - et firma jeg var nødt til at starte."

Hvis du kan lide at sætte høje mål og arbejde hårdt for at nå dem, er volant stedet for dig. At arbejde her er for dem som vil gøre en forskel i samfundet og i mange tusindvis af menneskers daglige liv.

Hvorfor volant

Volant er en startup-virksomhed, hvilket er ideelt for mennesker som gerne vil lære hvordan de kan starte deres egen virksomhed og beskæftige sig med online marketing, samt produktudvikling. 

Vi tror på mangfoldighed og inklusion, og diskriminerer ikke på baggrund af kønsidentitet, oprindelse, seksuel orientering, race, religion, handicap eller alder. 

Product image

Åbne stillinger (3)

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udgik efter talentfulde mennesker. Er du interesseret i at arbejde med aromaterapi, marketing eller web-udvikling? Volant kan blive det næste trin i din karriere!

Ansøg nu!

Digital Marketing Manager - Berlin

Volant vokser. Hvis du lever og ånder for digital markedsføring, vil vi gerne tale med dig. Vi leder efter en Digital Marketing Manager til at udvikle, implementere, tracke og optimere vores digitale markedsføringskampagner på tværs af alle digitale kanaler. Dit primære fokus vil være Tyskland og Holland, og du vil arbejde fra vores hovedkvarter i Berlin.

Ansøg nu!

Supply Chain Manager

Volant leder efter en Supply Chain Manager. Du vil udvikle passende forsyningskædestrategier for at maksimere vores kundetilfredshed for så lave omkostninger som muligt, og lede vores forsyningskæde-team i at udøve den bedste praksis samt måle ydeevne ved hjælp af aftalte nøgleindikatorer (KPIs).

Ansøg nu!