90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Desværre, du gættede forkert!

Men bare rolig: Du har stadig fortjent en 840 kroners besparelse for at have svaret på spørgsmålet! 

Hvor ærgerligt det end er, så kan vi mennesker kun fokusere på en ting ad gangen. Adskillige undersøgelser har vist, at multitasking sænker produktiviteten.

Klar på flere facts om fokus? Så læs videre og køb olier, der kan give dig 3x bedre fokus.

SPAR 840 KR

1. Det er nemt at skabe fokus

Ægte fokus er et spørgsmål om flow - det kommer nemt og naturligt, når vi laver noget vi godt kan lide og når vi har tid og plads til det. Hvis vi distraheres for meget, så er det svært at ramme dette flow. Men heldigvis kan vores stilfulde diffuser sprede Focus ved et tryk på en knap!

SPAR 840 KR

2. Du vælger ikke selv hvad du fokuserer på

“Selvfølgelig gør jeg det!” svarer du sikkert. Når alt kommer til alt, læser du denne mail. Men din hjerne bearbejder så meget mere end blot denne sætning lige nu – af gode grunde. Hvis der skulle opstå fare i nærheden, så vil du gerne bemærke det, ik? Så selvom du kan styre dit fokus i en vis retning, så kan du ikke nødvendigvis tvinge det til at forblive dér.

SPAR 840 KR

2. You don’t choose what you focus on

“But of course I do!” you might protest. You’re reading this email, after all. But your brain processes so much more than just this sentence right now – for good reason. If there’s a danger in your environment, you want to notice it, right? So while you can direct your focus, you can’t force it to stay.

SAVE 840 KR

3. Hjernen er ikke skabt til at multitaske

Du tænker sikkert, at det er en fantastisk idé at fokusere på flere opgaver end blot en på samme tid, men din hjerne er desværre ikke enig. Den er ikke skabt til det. Adskillige undersøgelser har vist, at multitasking er en myte. Vores produktivitet falder, når vi multitasker. Så en ting ad gangen, min ven. 

SPAR 840 KR

De bedste olier til at forbedre dit fokus

Focus

Som navnet antyder, er der her tale om en af vores bedst sælgende fokus-olier. Denne olieblanding kombinerer den opfriskende styrke fra kanel, klementin og rosemary med et strøg af peppermint og vanille til at skabe bedre fuldt fokus.

Peppermint

Mint-aromaen fra peppermint stimulerer din hjerne og giver dig et energiboost. Den er ideel at bruge, når du skal have noget for hånden, og den er blot endnu bedre når den kombineres med Lemon

Rosemary

Den beroligende duft hjælper mod mental træthed og fungerer som en opkvikker. Det gør den ideel til at bekæmpe den berømte eftermiddagstræthed. Og så dufter den helt fantastisk!

Her er hvad andre i vores community gør for at forbedre deres fokus: