90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Smukke nemme gaveidéer

Vi har pakket vores bedste og mest friske dufte sammen med vores elegante diffusere. Gør det perfekte julegavekøb med få klik. Det har aldrig været nemmere! 

Founder image

"Årets Gave i 2022" ifølge Vogue

Hvem skal du købe gaver til?

Den kærlige mor

En gave som enhver mor vil elske, fordi hun kan bruge den hver dag til at slappe af og stresse ned ovenpå en lang dag. Kan samtidig skabe den perfekte julestemning.
PS: Den vil passe perfekt til hendes indretning.

Køb nu

Den stilbevidste kæreste

Går din kæreste op i dufte og mode? Så overrask hende med "Årets Gave i 2022" ifølge modemagasinet Vogue. Så får hun både fantastiske dufte og et lille smukt stykke kunsthåndværk i sit hjem.

Køb nu

Den travle far

Pakken indeholder vores bedst sælgende diffuser og en duft til hvert tidspunkt på dagen. Når han står op og starter dagen med en kop kaffe, når han er på arbejde, når han kommer hjem og slapper af og når han går i seng.

Køb nu

Den festlige ven

Giv gaven over alle gaver i år. Denne betænksomme gave vil fange alles opmærksomhed denne jul. Et trygt og naturligt alternativ til duftlys, som vil forvandle dit hjem til en lille oase af velvære.

Køb nu

Den gavmilde vært

Denne gave er til personen i dit liv, som altid er klar med en middagsinvitation og som elsker at stable en fest på benene. Med den hvide diffuser og vores juledufte i gave kan de skabe de perfekte julerammer for de kommende middagsgæster i de mange næste julehøjtider i fremtiden.

Køb nu

Æterisk oliesæt for begyndere

Den perfekte starter kit for din ven eller veninde, som aldrig har prøvet aromaterapi før. Indeholder vores 3 mest populære æteriske olier samt vores bedst sælgende diffuser. Der følger også en gratis e-bog med i købet.

Køb nu
gallery + allProductReviews