90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Succes! Din gratis rapport er på vej. I mellemtiden:

Forestil dig..

..at du går gennem en smuk blomstereng på en varm og solrig sommerdag..

Du har ingen bekymringer, du er totalt afslappet og verden virker bare som et bedre sted..


Det kan du komme til at opleve. Hver eneste dag og nat.

Aromadiffusere..

.. er designet til at afgive duft til dit hjem med æteriske olier og blandinger, og kan hjælpe dig med at få mere energi, bevidsthed, ro og hvile, blot ved et tryk på en knap.

Diffusere skaber den samme forfriskende følelse som det at stå ved et vandfald, imens de afgiver duft til luften du indånder med æteriske olier. Et sikkert og naturligt alternativ til duftlys. Tilføj blot olie og vand til din diffuser og transformer dit hjem om til en oase af friske aromaer.

Du er træt efter en travl dag på arbejdet. Du åbner døren til dit hjem, og den friskeste blomsterduft du nogensinde har oplevet rammer dig med det samme. Løfter dig op. Styrker dig.

Hos Volant Aroma har vi allerede hjulpet tusindvis af mennesker til et bedre liv med vores smukke diffusere og 100% rene økologiske æteriske olier.

Få det hjem du fortjener. Skab dit drømmehjem og gør dig klar til et hav af komplimenter fra venner og familie.

Volant Stone Diffuser and Oil were awarded Top 3 best wellness product in North-Europe in 2020

98.3 %

of our customers experience positive effects within 30 days

Spar 919 kr nu

Vi er et nyt skandinavisk brand. Nu vil vi have dig til at teste vores prisvindende produkter. Vi tror på at det skal være nemt og billigt at passe på dig selv og dine kære.

Begrænset tilbud: Bestil nu og få vores ultimative e-bog og tre favoritolier med gratis!

Du får:

 • En diffuser efter eget valg
 • Vores tre mest populære blandinger af æteriske olier (Energy, Relax og Sleep) gratis
 • E-bog (150 sider), der indeholder alt hvad du behøver at vide om æteriske olier gratis
 • En diffuser efter eget valg
 • Vores tre mest populære æteriske olieblandinger (Energy, Relax and Sleep) gratis
 • E-bog (150 sider) som indeholder alt du har brug for at vide om æteriske olier, gratis

Normalprisen for alt dette er 1839 kr
Bestil i dag og betal kun 919 kr

Farve: Black

Gratis levering inden for 1-5 hverdage

Tilfredshedsgaranti

Vi er sikre på at du vil elske Volant diffuseren. Prøv den i 60 dage derhjemme, og hvis du af en eller anden grund ønsker at returnere den, tilbyder vi gratis retur og alle pengene tilbage - uden spørgsmål.

Kendt fra

Kate D.

Jeg er forelsket!!! Diffuseren var på min Instagram feed i en reklame og jeg syntes så godt om den at jeg var nødt til at få fat i den. Det tog næsten en uge at beslutte hvilken farve jeg ville have, fordi de alle sammen er så smukke. Jeg valgte clay fordi den passer til indretningen i min stue. Men jeg planlægger at købe en til i black og stille den i mit soveværelse.

Jenna J.

Jeg har været totalt afhængig efter jeg købte diffuseren, elsker at bruge de forskellige olieblandinger energy og relax alt efter tidspunktet på dagen. Jeg elsker også at kigge på den fordi den er så smuk! Jeg har også modtaget meget nyttig information i e-mails, og kundeservice er super. Kan klart anbefales!

Hannah R.

Æteriske olier er rent guld. Min søster introducerede mig til æteriske olier for noget tid siden, og jeg blev bare helt besat !! Jeg har virkelig nydt roen og fået reduceret min stress. Og så er det en kæmpe bonus at de også dufter fantastisk !!

Kaja D.

Jeg bruger den hver dag! Efter jeg har fået min diffuser, har jeg brugt den hver eneste dag, og jeg GLÆDER MIG til at vågne og starte min dag med en kop kaffe og lækker duft i mit hjem. Jeg gav også en diffuser til min mor i julegave og hun har haft samme oplevelse. Kan klart anbefale det☺️

Jack L.

Super fedt! Jeg købte Volant diffuser, og jeg er helt vild med den!Jeg bruger den hver dag og er klart tilfreds.Super god oplevelse.Jeg bruger også Sleep olien, den gør mig rolig om aftnen. Kan anbefales til alle.

Helle W.

Jeg var så heldig at få en Volant Diffuser og æteriske olier til at hjælpe mig med at sove til jul. Diffuseren står tændt hver nat. Den giver en lækker og behagelig duft i soveværelset, og jeg føler mere ro, velvære og sover bedre. Der er mange gode dufte at vælge mellem så jeg overvejer også at købe en diffuser til min stue.

Featured in:

Den moderne minimalist

Normalpris: 895 kr

You have not selected a product to show star rating

Vores håndlavede stendiffuser er minimalistisk og elegant, og hjælper dig med at sprede æteriske olier i dit hjem.

Den keramiske overflade i mat sort er et moderne stykke dekor. Den vil opgradere dit hjem med en smuk tilstedeværelse.

Aromadiffusere er designet til at afgive duft indendørs med æteriske olier og blandinger. De hjælper dig med at opnå mere energi, bevidsthed, ro og hvile.

Sikre betalinger med PayPal og Klarna.

Our 3 Best Blends (Retail price £62)

Vores tre bedste blandinger (normalpris 445 kr)

Et boost i hverdagen | 15 ml

Økologiske Energy er en frisk og saftig blanding. Lyse citrusaromaer fra Grapefruit, Lime, og Bergamot, blandet med en anelse Amyris som giver en følelse af forår og solen på din hud. Start dagen godt ud med denne energigivende blanding.

Den ultimative guide til æteriske olier - gratis

Normalpris 399 kr

You have not selected a product to show star rating
 • Hvordan du sikkert anvender æteriske olier
 • 20 populære æteriske olier og deres egenskaber
 • Æteriske olieblandinger og opskrifter til diffuseren
 • Opskrifter på æteriske olier til huden
 • Andre måder at anvende æteriske olier
 • Forskning om æteriske olier
 • Æteriske oliers historie
 • Hvordan æteriske olier fremstilles

volant aromadiffusere er

Håndlavede

Porcelæn er bæredygtigt og holdbart, og det smukke, elegante materiale giver en mat struktur. Hvert stencover er lavet i hånden, er letvægtigt med en tykkelse på 5 mm, og malet med den mest solide og holdbare farve. Hver eneste diffuser er unik.

Skandinavisk design

Inspireret af skandinaviske minimalistiske, moderne og naturlige principper, har vi designet en aromadiffuser som er effektiv og elegant. Vores diffusere er designet, udviklet og testet i Oslo, Norge. Vores mål er at skabe et moderne stykke dekor til hjemmet.

Effektive

Indeni hver diffuser sidder en lille keramisk plade som skaber en kølig, duftløs tåge når den vibrerer, ligesom tågen man finder ved et vandfald. Denne vibration bryder de æteriske olier ned i mikroskopiske partikler, og spreder tågen i luften så du kan friske dit hjem op på en nem måde.

volant diffusers are

Vi har allerede hjulpet tusindvis af mennesker til et bedre liv.

Spar 919 kr i dag!

gallery + allProductReviews