90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Gratis fragt over 500 kr / Altid gratis retur

Certificeret økologisk

Hej du,
velkommen til volant!

Aromadiffuser & æteriske olier
til at skabe en oase af velvære

Køb nu

Mere energi, ro og afslapning

Vores aromadiffuser har et minimalistisk skandinavisk design, og forstøver æteriske olier til sensuelle øjeblikke i dit hjem.

Kendt fra

Aroma med et tryk på en knap

Tag en dyb indånding og mærk dagens stress smelte væk. Opdag en unik aromaterapeutisk oplevelse.

Stendiffuser

799 kr

30 Day
Satisfaction-Guarantee

Aroma med et tryk på et knap

Tag en dyb indånding og mærk dagens stress forsvinde. Opdag en helt unik oplevelse med aromaterapi.

Stendiffuser

799 kr

60 Day
Satisfaction-Guarantee

Naturlige æteriske olier

Tag verdens friskeste dufte med dig hjem. Lad vores diffusere hjælpe dig med at falde til ro eller vågne op. Udforsk vores kollektion af olier og find de perfekte dufte til dit hjem.

Æteriske olier

fra 105 kr

60 Day
Satisfaction-Guarantee

Naturlige æteriske olier

Tag verdens friskeste dufte med dig hjem. Lad vores diffusere hjælpe dig med at slappe af eller vågne op. Udforsk vores kollektion af olier, og find de perfekte dufte til dit hjem.

30 Day
Satisfaction-Guarantee

Essential Oils

from £12 

Vores kunder elsker volant

Vi har allerede 100.000+ tilfredse kunder

Kate D.

Jeg er forelsket!!! Diffuseren var på min Instagram feed i en reklame og jeg syntes så godt om den at jeg var nødt til at få fat i den. Det tog næsten en uge at beslutte hvilken farve jeg ville have, fordi de alle sammen er så smukke. Jeg valgte clay fordi den passer til indretningen i min stue. Men jeg planlægger at købe en til i black og stille den i mit soveværelse.

Jenna J.

Jeg har været totalt afhængig efter jeg købte diffuseren, elsker at bruge de forskellige olieblandinger energy og relax alt efter tidspunktet på dagen. Jeg elsker også at kigge på den fordi den er så smuk! Jeg har også modtaget meget nyttig information i e-mails, og kundeservice er super. Kan klart anbefales!

Hannah R.

Æteriske olier er rent guld. Min søster introducerede mig til æteriske olier for noget tid siden, og jeg blev bare helt besat !! Jeg har virkelig nydt roen og fået reduceret min stress. Og så er det en kæmpe bonus at de også dufter fantastisk !!

Kaja D.

Jeg bruger den hver dag! Efter jeg har fået min diffuser, har jeg brugt den hver eneste dag, og jeg GLÆDER MIG til at vågne og starte min dag med en kop kaffe og lækker duft i mit hjem. Jeg gav også en diffuser til min mor i julegave og hun har haft samme oplevelse. Kan klart anbefale det☺️

Jack L.

Super fedt! Jeg købte Volant diffuser, og jeg er helt vild med den!Jeg bruger den hver dag og er klart tilfreds.Super god oplevelse.Jeg bruger også Sleep olien, den gør mig rolig om aftnen. Kan anbefales til alle.

Helle W.

Jeg var så heldig at få en Volant Diffuser og æteriske olier til at hjælpe mig med at sove til jul. Diffuseren står tændt hver nat. Den giver en lækker og behagelig duft i soveværelset, og jeg føler mere ro, velvære og sover bedre. Der er mange gode dufte at vælge mellem så jeg overvejer også at købe en diffuser til min stue.

Tænd for dine sanser

Vores håndlavede diffusere hjælper med at skabe en unik følelse af velvære i dit eget hjem.

Vores æteriske olier er nøje udvalgt og blandet for en ideel oplevelse.

Fald til ro, bliv frisket op og slap af med volants produkter, og nyd dem hver eneste gang du trækker vejret. 

Vælg mellem
en af våre stilfulde farver

Tilfredshedsgaranti

Prøv vores diffuser i 60 dage. Hvis du ikke er helt vild med den oplevelse volant giver dig, så returner den - uden spørgsmål!

"Fremragende"

4.7 af 5 stjerner
på Trustpilot

100% sikker
betaling

To års
garanti

Follow us for inspiration

Tips and exclusive offers