90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Retur & ombytning

Hos volant er vi dedikerede til at hjælpe dig leve et bedre liv ved hjælp af aromaterapi. Vi ved at et køb ikke altid viser sig at være præcis hvad du havde forventet. Det er derfor vi har den bedste retur- og ombytningspolitik på markedet.

Vores 100% tilfredshedsgaranti
Vi tror på at du vil elske vores produkter ligeså meget som vi elsker at designe og producere dem. Derfor har vi en 100% tilfredshedsgaranti på volant diffuseren. Returner diffuseren gratis, uden spørgsmål, inden for 30 dage.

Alle andre produkter kan returneres eller ombyttes gratis inden for 14 dage fra købsdato hvis varen returneres ubrugt og forseglet i den oprindelige indpakning. Kontakt vores kundeservice team på support@volantaroma.com for at få hjælp til din retur eller ombytning.

Ekspres levering
Ekspres levering er tilgængelig mod ekstra betaling. Det er en god løsning for kunder som køber gaver i sidste øjeblik. Vælg ekspres levering ved betaling. 

Prisjusteringsgarantien
Vi er glade for at kunne tilbyde dig en prisjustering i en udsalgsperiode hvis du har købt et produkt 30 dage inden udsalget. Tilbagebetalingen vil blive sendt til det kort eller den konto du brugte da du betalte. Prisjusteringer tilbydes ikke på udgåede varer. Prisjusteringer er ikke gyldige for køb betalt via indløste gavekort.

Sådan fungerer det

Send os en e-mail eller chat med os

support@volantaroma.com

Modtag et gratis returlabel

Vi sender dig et gratis returlabel så du kan sende produktet tilbage til os.

Få et nyt produkt, tilgodebevis, eller pengene tilbage

Når vi modtager produktet, tjekker vi det og sender dig herefter et nyt produkt, tilgodebevis, eller pengene tilbage.

100,000+ glade kunder

Kom i gang

1-5 dages gratis levering | Alle afgifter betalt