90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Vi lancerer nu Bæreolier:
Du får 15% rabat kun i dag

- Få den skinnende og sunde hud du drømmer om! - 

Hvordan fungerer en bæreolie?

At bruge æteriske olier på huden er en fantastisk måde at høste fordelene ved æteriske olier på. Æteriske olier er dog for stærke til at blive påført direkte på huden. Bæreolier er en række olier, der er perfekte til at fortynde æteriske olier. De er dog også i stand til at forbedre din hud på egen hånd. Vi har derfor udviklet fire nye økologiske bæreolier, som lanceres i denne uge! Oplev den samme effekt som du får fra dine yndlings æteriske olieblandinger.

Her er en artikel for at vide mere om, hvordan bæreolier kan bruges.

Her er en artikel, hvor du kan få mere at vide om, hvordan du kan bruge bæreolier.

Opdag vores nye bæreolier

  • Jojoba Bæreolie
  • Rosehip Bæreolie
  • Plum Bæreolie
  • Blueberry Seed Bæreolie

Jojoba Bæreolie

99 kr

Imiter din hud | 30 ml

Økologisk Jojoba Bæreolie efterligner din huds talg, og reducerer på denne måde derfor hudens egen produktion af olie. På denne måde befrier Jojoba huden for kløe på grund af for stor fedtproduktion. Den vil få din hud til at føles dejlig og afbalanceret, og den er også fyldt med omegaer og E-vitamin.

Section

Rosehip Bæreolie

99 kr

Fordi du fortjener luksus  |  30 ml

Økologisk Rosehip Bæreolie er nærende og kraftig. Den vil efterlade dig med en forfriskende og beroligende følelse længe efter at du har påført den. Den er velegnet til en række forskellige hudtyper og vil tilføje ekstra luksus til din hudrutine.

Section

Plum Bæreolie

99 kr

Få sommergløden året rundt | 30 ml

Økologisk Plum Bæreolie er foryngende og forfriskende. Denne luksuriøse olie er fantastisk til alle hudtyper, og vil give dig en afbalanceret og smukt glødende hud. Den er fyldt med omegaer og antioxidanter, hvilket får den til at fungere som et skjold mod frie radikaler. Gør dig klar til at stråle.

Section

Blueberry Seed Bæreolie

109 kr

For en ung og fri følelse | 30 ml

Økologisk Blueberry Seed Bæreolie er foryngende og beroligende. Olien er fuld af kraftige antioxidanter og omegaer. Den beskytter din hud mod frie radikaler og blåt lys fra solen, der forårsager hudskader og synlige tegn på aldring. Få en fugtgivende og hydreret fornemmelse på din hud med denne aktive olie.

Volants stendiffuser og æteriske olier vand prisen for ''Top 3 bedste wellness produkt'' i Nordeuropa i 2020

98.3 %

af vores kunder oplever positive effekter inden for 30 dage