90-dages risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Vi lancerer nu Mists:
Du får 15% rabat kun i dag

- Bedre søvn, afslapning og mere energi samlet i én sprayflaske - 

Hvordan fungerer en hydrosol mist?

Prøv bare at forestille dig, at du altid har en sprayflaske til at få mere energi, finde indre ro, fokusere eller sove bedre lige ved hånden. 100K+ mennesker har brugt vores økologiske æteriske olier og diffusere til at få mere søvn, slappe af, finde deres fokus eller få mere energi. Vi lancerer nu en række helt nye hydrosol mists. Hydrosol er det vand, der bruges i destillationsprocessen af æteriske olier. Dette er mindre kraftigt end vores æteriske olier og kan påføres direkte på huden. Spray det på kroppen eller ansigtet, og oplev den samme effekt som fra dine yndlings æteriske olieblandinger.

Opdag vores nye mists

  • Rosenvand
  • Relax Mist
  • Sleep Mist
  • Energy Mist

Rosenvand

99 kr

Kærlighedens symbol  |  30 ml

Økologisk Rose Water Mist er fugtgivende og blomsteragtig. Den er dronningen af alle blomster og giver dig en forfriskende og plejende følelse, når du sprayer den på dit ansigt eller krop. Berolig dine følelser og plej din hud, dit hår og dit sind med denne blomstrende mist.

Section

Relax Mist

99 kr

Læn dig tilbage, slap af  |  30 ml

Relax Mist er blød og beroligende. Den har de samme ingredienser som Relax-blandingen med de blomsteragtige noter fra Palma Rosa, Ylang Ylang, Eukalyptus og Grapefrugt. Den vil give dig en øjeblikkelig følelse af ro. Slip af med din stress med denne blomsteragtige og lette spray.

Section

Sleep Mist

109 kr

Slap af  |  30 ml

Sleep Mist er blød og mild. Den indeholder de samme ingredienser som vores Sleep olieblanding. Lavendel, Palma Rosa og Frankincense er blandet med et strejf af Romersk Kamille for at sætte scenen for din aftenrutine, og give dig en lang nats søvn. Spray den på dit ansigt og din krop, mens du udfører din aftenrutine for at sikre dig en god nattesøvn.

Section

Energy Mist

99 kr

Dit boost i hverdagen  |  30 ml

Energy Mist er frisk og saftig. Den er blandet med citron, cedertræ og et strejf af eukalyptus. Den vil give dig lige præcis det boost du har brug for, når som helst på dagen, på få sekunder. Hav den i din taske eller stil den på dit skrivebord.

Volants stendiffuser og æteriske olier vand prisen for ''Top 3 bedste wellness produkt'' i Nordeuropa i 2020

98.3 %

af vores kunder oplever positive effekter inden for 30 dage